duran Публикувано Септември 15, 2020 Публикувано Септември 15, 2020 Здравейте,не успявам да прехвърля снимки от компютър към телефона чрез блутут. Компютъра се свързва с телефона но след това ми изписва “Прехвърлянето на файла с Bluetooth не е завършило”и до там. Пробвах с таблета абсолютно същото.Телефона е XS а компютъра е с Windows 10. Цитирай
0 ML16 Публикувано Септември 15, 2020 Публикувано Септември 15, 2020 (редактирано) Чрез Bluetooth има възможност да прехвърляш информация само с други Apple продукти посредтвом Airdrop /ползва Bluetooth и Wi-Fi едновременно/. С Windows само с кабел. Или влизаш в iCloud com -> iCloud Drive качваш ги там и после ги търсиш в Files на телефона. Съответно може да ползваш и други cloud провайдери. Редактирано Септември 15, 2020 от ML16 Цитирай
0 duran Публикувано Септември 15, 2020 Автор Публикувано Септември 15, 2020 преди 1 час, ML16 написа: Чрез Bluetooth има възможност да прехвърляш информация само с други Apple продукти посредтвом Airdrop /ползва Bluetooth и Wi-Fi едновременно/. С Windows само с кабел. Или влизаш в iCloud com -> iCloud Drive качваш ги там и после ги търсиш в Files на телефона. Съответно може да ползваш и други cloud провайдери. Благодаря за конкретния отговор,ще го имам за предвид. Цитирай
Въпрос
duran
Здравейте,не успявам да прехвърля снимки от компютър към телефона чрез блутут.
Компютъра се свързва с телефона но след това ми изписва “Прехвърлянето на файла с Bluetooth не е завършило”и до там.
Пробвах с таблета абсолютно същото.Телефона е XS а компютъра е с Windows 10.
2 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.