georgekodinov Публикувано Октомври 1, 2020 Публикувано Октомври 1, 2020 Чудя се дали си струва да ъпгрейдна chromecast-а с едно Apple TV. Какво точно работи на него в БГ?Моля да споделите впечатления и опит. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
georgekodinov Публикувано Октомври 1, 2020 Автор Публикувано Октомври 1, 2020 Аз съм cord cutter. Имам ефирна телевизия и стриймя останалото. Имам Netflix, HBO go, Amazon video, VIVACOM TV Go, Diema extra и спотифай.Интересува ме кое от тези неща ще работи на Apple TV. За справка: в момента всички работят на chromecast-a без tv go. И диемата мога да я стриймя само от chrome на компютъра: от айфоня не може.Но естествено е тегаво да стриймя: бъцкаш по телефони и т.н.Малко ми помага че имам google home устройство. И то може да стрийми нетфликс. Мога да му кажа примерно да ми пусне сериала Но не е лошо да имам някакъв интерфейс на телевизора и да работи айфоня за стриймване.Та това ме интересува.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 1, 2020 Публикувано Октомври 1, 2020 AirPlay и Google cast са две различни неща! На AppleTV липсва Vivacom и Diema extra.. мисля. Цитирай
georgekodinov Публикувано Октомври 1, 2020 Автор Публикувано Октомври 1, 2020 А може ли да се airplay-ват от айфон? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.