dessyteneva Публикувано Януари 2, 2021 Публикувано Януари 2, 2021 (редактирано) Мери и пулс, освен ЕКГ и кислород в кръвта, само условието за ЕКГ е да е предназначен за страна, в която е разрешено от медицинските власти и да се активира в последствие в такава, тези които продават тук не могат да правят ЕКГ. Имаше слухове,че ще мери кръвна захар, но явно се оказаха само слухове, температура не може да мери. Това е с няколко думи отговорът на въпроса ти, има китайски гривни, които уж мерят кръвно, но не знам до колко може да им се вярва. Лично според мен Apple Watch е най-добрият избор в момента, особено, ако ползваш iPhone, всичко друго е компромис като изживяване и използване, пробвала съм няколко варианта. За кръвна захар, предполагам си имаш уредче, така че искаш ли часовник и имаш ли възможност, вземи епълския. И не им се връзвай, тук отношението към елементарни въпроси често е такова, смятат, че стимулират прочитането на целия форум по този начин, но не всеки има време и възможност да изчете всичко и да отдели остарялата информация от валидната, преди евентуално да се престраши да зададе въпрос. Редактирано Януари 2, 2021 от dessyteneva 3 1 Цитирай
robot Публикувано Януари 2, 2021 Публикувано Януари 2, 2021 Да, благодаря много за изчерпателния отговор, аз просто се надявах часовника да има повече сензори, просто не знаех как да разбера какви точно са, гледах в сайта но не видях. За кръвната захар явно все още не става без да се боде човек, но намерих че в сайта на епъл има допълнителен аксесоар за кръвна захар, който се свързва с блутут с часовника - https://www.apple.com/shop/product/HMN02LL/A/one-drop-chrome-blood-glucose-monitoring-kit 2 Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 2, 2021 Публикувано Януари 2, 2021 Все същото е, от линка който си дал, виждам глюкомер с блутут връзка, ленти и “игла”. Така или инак, показанията мoжеш да си ги въвеждаш ръчно в Health. Но ако те кефи да ги праща само е ок. Въпроса е тест лентите за този глюкомер намират ли се лесно тук. Поздрави. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 1, 2021 Публикувано Септември 1, 2021 Сега видях, че Telenor имат нова услуга multiSIM, официално не са написали че работи с Apple Watch. Интересно е дали ще може да се активира. Цитирай
ne4o Публикувано Септември 1, 2021 Публикувано Септември 1, 2021 Някъде в сайта им, изрично беше отбелязано, че за сега Apple Watch не е включен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.