Анастасия Публикувано Октомври 12, 2020 Публикувано Октомври 12, 2020 Здравейте пълен профан съм относно макбук,но на дъщеря ми и подариха и сега си бия главата.Опитах се да и го ъпдейтна до версия Каталания и ми заби компютъра,и не мога да направя нищо нито да го разварти там нито да изключа нито да затворя или минимизирам страницата.Моля за помощ.Невежа съм в това отношение.За жалост не мога да кажа и кой макбук е и със каква Ос е??♀️?? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2020 Публикувано Октомври 12, 2020 Ако съдя по иконите, иде реч за първия еър или ревизията му с NVIDIA видео. Ако е първият си остава на 10.7.5, а ако е ревизията - може да се качи до 10.11 Има и още "ако" но ще ни улесните ако пишете по-грамотно и ни напишете от таб-а с ябълката в левия ъгъл, цък на about кой е точният модел на компютъра. Цитирай
Анастасия Публикувано Октомври 12, 2020 Автор Публикувано Октомври 12, 2020 (редактирано) Благодаря за отговора,но не ми дава да направя никакви функции буквално блокирал е.Не мога да го разстартирам или изключа,не мога да затворя страницата или да я минимизирам,общо взето нищо не мога да направя.Като натисна на ябълката и дам на about се затваря менюто и това е??♀️??♀️По спомен е двойката Редактирано Октомври 12, 2020 от Анастасия Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2020 Публикувано Октомври 12, 2020 Като задържите пауър бутона над десет секунди не гасне ли? Цитирай
Анастасия Публикувано Октомври 12, 2020 Автор Публикувано Октомври 12, 2020 Не съм пробвала със задържане,ще пробвам.Да стана благодаря ви за помоща?Елементарно,но пък трябва да знаеш как.В такъв случай да не ъпдейтвам до по нова версия. Процесор:1,3GHz IntelCore i5 Software OS X 10.8.5 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 13, 2020 Публикувано Октомври 13, 2020 Ако е този, трябва да може до Каталина. Качете го първо до Ел Капитан ако не ще, има го в мак апстор и тогава. Цитирай
Анастасия Публикувано Октомври 13, 2020 Автор Публикувано Октомври 13, 2020 Благодаря много за помоща ви?Страхотни сте.Хубав ден ви желая Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 13, 2020 Публикувано Октомври 13, 2020 Подобно, госпожо! Пишете, ако закъсате пак. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.