NRG Публикувано Октомври 31, 2020 Публикувано Октомври 31, 2020 Дали мога да си върна 13-та версия? Дали я има някъде подписана? Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 31, 2020 Публикувано Октомври 31, 2020 Не, няма начинSent from my iPhone & Tapatalk Цитирай
skpavlov Публикувано Октомври 31, 2020 Публикувано Октомври 31, 2020 Само колата има задна, в живота само напред ? Цитирай
NRG Публикувано Октомври 31, 2020 Автор Публикувано Октомври 31, 2020 Е да де, ама тая версия, направо ме изнервя. Нищо положително не намирам в нея, даже, само отрицателни неща. Да не говорим, че най ползваната опция от мен, бързото набиране, го махнаха. С тия боклуци, шорткъти, уиджети е пълен булшит. Батерията без да го ползвам едва изкарва ден. За пръв път съм бесен на операционната система, която винаги е била водеща в избора ми на Айфоня. 2 Цитирай
skpavlov Публикувано Октомври 31, 2020 Публикувано Октомври 31, 2020 Свали си Favorites от апстора. Цитирай
NRG Публикувано Октомври 31, 2020 Автор Публикувано Октомври 31, 2020 преди 19 минути, skpavlov написа: Свали си Favorites от апстора. Пробвах всички възможни и са гола вода Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 31, 2020 Публикувано Октомври 31, 2020 И кое им е гола вода на приложенията¿ Супер са си.Препоръчвам ти:ВижАз съм доволен.Sent from my iPhone & Tapatalk Цитирай
NRG Публикувано Октомври 31, 2020 Автор Публикувано Октомври 31, 2020 преди 1 час, venelin111111 написа: И кое им е гола вода на приложенията¿ Супер са си.Препоръчвам ти: Виж Аз съм доволен. Sent from my iPhone & Tapatalk Ами не е същото. Трябва да натисна иконката на контакта, излиза бутон call, при положение, че съм дал само обаждания и чак тогава изскача номера, върху който трябва да натисна, за да се осъществи обаждане. Цитирай
NRG Публикувано Октомври 31, 2020 Автор Публикувано Октомври 31, 2020 (редактирано) Искам просто работещ уиджет, НЕ шорткът. От шорткъта, пък като набереш, оставаш в самия шорткът. Ако пък създадеш 10 контакта и всички удобни икони на приложенията, ти отиват на майната си. Уиджета до някъде е ок, но пък размера му е огромен. Направо се чудя, толкова потенциал има тази компания, хиляди мозъци от цял свят мислят и накрая, едно голямо лайно. За АПП библиотеката пък, просто нямам думи, за мен е някакво недоразумение. Дори не измислиха някакъв лесен начин да си включиш фенерчето. Един приятел с някаква моторола от зрънчо му се паднала, само е разклаща и лампата светва. Нямам думи. Най удобната ОС, започва да се превръща в най отвратителната. Редактирано Октомври 31, 2020 от NRG 2 Цитирай
Fakoni Публикувано Ноември 1, 2020 Публикувано Ноември 1, 2020 Направи си шорткът за фенерче...След това го цъкни с две почуквания на гърба на телефона да светва.Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk 2 Цитирай
NRG Публикувано Ноември 1, 2020 Автор Публикувано Ноември 1, 2020 преди 18 часа, Fakoni написа: Направи си шорткът за фенерче... След това го цъкни с две почуквания на гърба на телефона да светва. Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Благодаря за предложението, готино е и работи. Направих си по същия начин, набиране на най използвания ми номер. За жалост, никога не тръгва да набира от първия път. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.