Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте, преди година ъпдейтнах към iOS 13, и оттогава се почнаха проблемите с батерията..Почна да държи около 2 часа, а вече по-малко от час SOT.Пада от 100% на 70% и т.н.Постоянно оставам без батерия, и Battery Health показва, че е на 68%..
Въпросът ми е, дали ако сменя батерията, телефона ще бъде както преди? Питам, защото все пак софтуерно ми прецакаха телефона, тогава батерията беше 92% в Battery Health..
Има ли някой друг с подобен опит? Ще ми е полезно, защото се замислям за 12 mini, и ако няма да има голям ефект, то по-добре да не давам пари напразно за батерия.
Благодаря предварително!

12 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

От 7-ца на 12-ка ще има огромна разлика.

Иначе батерията може да си я смениш за 50-60лв.

• 0
Публикувано

И може да се окаже, че не е от батерията. Нещо друго гърми и пак няма да държи. Скачай на 12.

• 0
Публикувано
преди 13 минути, ludiamax написа:

И може да се окаже, че не е от батерията. Нещо друго гърми и пак няма да държи. Скачай на 12.

И аз така мисля, но какво друго, освен софтуера..?

• 0
Публикувано

Главен чип ли е или платка някаква гърми. Aveliki може да ти каже. ?

• 0
Публикувано

Хм, възможно е, въпреки че е малко вероятно, тъй като проблемите почнаха точно след ъпдейта до iOS 13.@gorgior, как да няма как да се прецака?Имах 6s,  ъпдейтнах го и пак беше станала същата случка.Бях си обещал да не ъпдейтвам повече, като си взема нов айфон, но уви.Жалко, че другите производители нямат малки телефончета като 12 mini.

• 0
Публикувано

И при мен беше след ъпдейт на една седмица проблема с зареждането. Оказа се чипа за зареждане на дъното. Ако се обърнеш към форумния сервиз вероятно ще потвъдят диагнозата. 

• 0
Публикувано
преди 3 часа, skpavlov написа:

И при мен беше след ъпдейт на една седмица проблема с зареждането. Оказа се чипа за зареждане на дъното. Ако се обърнеш към форумния сервиз вероятно ще потвъдят диагнозата. 

Какъв проблем точно си имал?Аз нямам проблем със зареждането, а с разреждането.Прощавай, ако не съм те разбрал правилно.

• 0
Публикувано

То като не се зареди както трябва, после и разреждането е незадоволително.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано

Аха, ясно.В такъв случай може и това да е.Имам чувство, че се зарежда по-бавно от преди, не знам дали си набивам.Имам приятел с 7 Plus, показва му пак толкова проценти в Battery Health, но батерията му държи задоволително.
Днес цял ден не съм го ползвал, буквално стои на масата, няма включен интернет и е на 65%...
А как става точно след ъпдейт да дефектира чипа за зареждането?
Извинете за въпросите, но ми е интересно и никъде в интернет не мога да намеря информация.

• 0
Публикувано

Пробвах те ли с Erase All Content and Settings ?

Sent from my iPhone XS Max

• 0
Публикувано
преди 3 часа, 007Georgi написа:

Пробвах те ли с Erase All Content and Settings ?

Sent from my iPhone XS Max

Да, не помогна.

• 0
Публикувано

Телефона съм го купувал нов преди 2 години и половина.Преди това бях взел едно Xiaomi и още държи толкова, колкото в началото.Щом при теб няма проблем, може би наистина е батерията или друг хардуерен проблем.Ако реша да я сменя и има резултат, ще пиша тук.

Благодаря на всички отзовали се да помогнат.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...