profusion Публикувано Ноември 22, 2020 Публикувано Ноември 22, 2020 Имам един стар пад 3 който ще дам на роднина, има ли начин да се сложи стара работеща версия на ап който не е вече в Таба купени? Цитирай
0 Русев Публикувано Ноември 22, 2020 Публикувано Ноември 22, 2020 Ако е свален от аппстор, май няма начин. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Kery70 Публикувано Ноември 22, 2020 Публикувано Ноември 22, 2020 Със старите устройства е тегаво ако се прави нов акаунт. Единствения вариант за който се сещам, инсталираш каквото ще му е нужно от твоя акаунт, след което го изтриваш. Тъй или инак няма да се ъпдейтват приложенията. След което човека дето ще го ползва си прави акаунт, и те така Цитирай
0 profusion Публикувано Ноември 22, 2020 Автор Публикувано Ноември 22, 2020 А със някакъв алтернативен стор или джейл? Цитирай
0 profusion Публикувано Декември 1, 2020 Автор Публикувано Декември 1, 2020 Някой ако е срещал начин да го превърна във фото-рамка да казва че инъче е за боклука то за нищо не става тоз пад 1... Цитирай
0 Kery70 Публикувано Декември 1, 2020 Публикувано Декември 1, 2020 Аз имам чисто нов 2ка, ако ще си по-спокоен, и той не става за нищо 1 Цитирай
0 profusion Публикувано Декември 1, 2020 Автор Публикувано Декември 1, 2020 То дори от айклауда не вижда снимките, само фото стрийма става.... Цитирай
Въпрос
profusion
Имам един стар пад 3 който ще дам на роднина, има ли начин да се сложи стара работеща версия на ап който не е вече в Таба купени?
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.