Публикувано Ноември 28, 20205 гд Здравейте колеги, имам един вече достоен ветеран - iphone 6s Plus, който си бачка супер все още и е с iOS 10.3.3. Много се чудих дали да му качвам версията, но вече доста от приложеният не могат да се ползват с толкова стара операционна системаТа обмислям как да постъпя: - OTA ще качи до 14.2 и не знам дали няма да му дойде прекалено тегава! - Някъде из темите четох, че за този модел все още се подписва 13.5 (ако не бъркам), и това е също вариант. - Последния вариант е ясен, остава си така и се мятам на някоя нова машина. Вие как бихте постъпили? Ако мина на вариант iOS13 от къде да го дръпна за по-сигурно? Благодаря ви предварително!
Публикувано Ноември 28, 20205 гд От тук може да свалиш нужното. Мисля, че 14.2 си е вариант.https://ipsw.me/
Публикувано Ноември 28, 20205 гд До колкото виждам тук се подписва само 14.2. По-скоро си помисли има ли app, който ползваш и изисква по-нова версия на iOS от тази с която е в момента. Виж няколко ревюта в YouTube, как се държи на 14.2 и ще може да прецениш.
Публикувано Ноември 28, 20205 гд Автор Мда, явно е изпуснат влака. Това с YouTube ревютата е идея. Ще разгледам.Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.