profusion Публикувано Декември 8, 2020 Публикувано Декември 8, 2020 Търся нещо безплатно да ми дава процента на батерията на телефона и пад-а в меню бар-а на Мак-а? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 8, 2020 Публикувано Декември 8, 2020 Не съм по темата, ама много ме дразни, че не мога през часовника да видя телефона на колко % е. Сири също не ще да казва. При всеки голям ъпдейт я пробвам, ама не ще и не ще. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
wsgar3 Публикувано Декември 9, 2020 Публикувано Декември 9, 2020 coconutBattery, но иска кабел. През WiFi работи само платената версия. 1 Цитирай
cezare Публикувано Декември 9, 2020 Публикувано Декември 9, 2020 Не съм по темата, ама много ме дразни, че не мога през часовника да видя телефона на колко % е. Сири също не ще да казва. При всеки голям ъпдейт я пробвам, ама не ще и не ще. Sent from my iPhone using TapatalkJuice Watch от App Store.Платена €4,49.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
cezare Публикувано Декември 9, 2020 Публикувано Декември 9, 2020 Търся бещо безплатно да ми дава процента на батерията на телефона и пад-а в меню бар-а на Мак-а?Ако ти се разделя със €6Има и 14 дни trial.https://www.fadel.io/batteriesSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.