KLM Публикувано Декември 14, 2020 Публикувано Декември 14, 2020 Има ли някой предства дали слушалките работят коректно на iPhone 6? На сайта на Епъл модела на телефона не е сред подържаните.Може би защото не подържа iOS 14.Това дали значи, че няма да работят слушалките? Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 14, 2020 Публикувано Декември 14, 2020 Няма причина да не работят добре Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 14, 2020 Публикувано Декември 14, 2020 Човекът пита дали работят на 6-ца. Отговорът е не - не работят. Изискват от 6s нагоре. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Декември 14, 2020 Публикувано Декември 14, 2020 Работят на всяко устройство с блутут, включително на андроид, но няма да може да ползваш някои функции, най-вече active noise cancelation. Цитирай
KLM Публикувано Декември 14, 2020 Автор Публикувано Декември 14, 2020 Казаното по-горе дава отговор на въпроса.Ще предпочета Sony WF-1000XM3.Благодаря! Цитирай
Anthony Публикувано Декември 14, 2020 Публикувано Декември 14, 2020 Идея нямам защо ще си купиш слушалки, струващи два пъти повече от телефона ти. Аз бих си взел airpods pro и след време да си сменя телефона. Ти си знаеш най-добре, де. Цитирай
KLM Публикувано Декември 15, 2020 Автор Публикувано Декември 15, 2020 Аз съм с iPhone 11 Pro и имам слушалки Bose SоundSport.Нямат шумоподтискане, но ми вършат чудесна работа.Слушалките за които питам са за подарък. 1 Цитирай
mirror Публикувано Декември 15, 2020 Публикувано Декември 15, 2020 Имаш най-яките слушалки, които са минавали през ръцете и ушите ми! AirPods Pro, за жалост не ме впечатлиха, защото нямат никакъв бас, неудобни са, падат лесно и не може да управляваш силата на звука от тях. За жалост на босето се разпадна гумената част, която управлява силата на звука и бутона за приемане на разговор. За две години нон-стоп носене! Явно потта ги разяде... Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 16, 2020 Публикувано Декември 16, 2020 Биоразградима Никакъв пвц... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.