profusion Публикувано Декември 22, 2020 Публикувано Декември 22, 2020 Някой има ли модела да каже дали е нормално, при отваряне на капака се чуват някакви странни припуквания все едно тая гумената лента на дисплея се е позалепила към долната част на корпуса? Това го прави веднъж след отваряне ако опитам веднага пак не става....? И се чудя от какво е и дали е ок....защото на колежката мисля не прави така...? Цитирай
momchil_g Публикувано Декември 22, 2020 Публикувано Декември 22, 2020 Моя МБП 2017 от време на време припуква. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 22, 2020 Публикувано Декември 22, 2020 Да не е от клавиатурата? При моя про 2018 прави така, като не съм го отварял скоро. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Декември 22, 2020 Автор Публикувано Декември 22, 2020 Да точно като не е отварян 2-3 дена в тесен калъф. Но според мен е от тая гумичка опасваща дисплея ама знам ли .....? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.