extremee13 Публикувано Декември 22, 2020 Сподели Публикувано Декември 22, 2020 Здравейте, Двоумя се между 11 про и 12 про... Освен камерата 11 про с какво отстъпва на новия iphone ? Предполагам няма кой знае каква разлика между процесорите ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Декември 22, 2020 Сподели Публикувано Декември 22, 2020 И по форма. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
extremee13 Публикувано Декември 23, 2020 Автор Сподели Публикувано Декември 23, 2020 Притеснява ме и по-малката батерия на iphone 12. Като всяка вечер си зареждам телефона, така че за мен е важно да изкарва деня с едно зареждане. Досега съм ползвал само андроид смартфони. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Декември 23, 2020 Сподели Публикувано Декември 23, 2020 Всичко е до начин на ползване, нямам апарат, който да не съм зареждал поне 1-2 пъти на ден. Жена ми ползва Х и кара по 2-3 дена. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 23, 2020 Сподели Публикувано Декември 23, 2020 Тя, батерията по-малка, ама процесорът и дисплеят по-икономични...Аз, помня колко ми беше капацитетът и волтажът на първия мобифон, пък от теглото страх ме хваща. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
extremee13 Публикувано Декември 26, 2020 Автор Сподели Публикувано Декември 26, 2020 Прав си, iphone 12 pro ще е. Но сигурно ще е след нова година. Никъде го няма прото, нито в техно веригите, нито в а1... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.