Двигателист Публикувано Декември 25, 2020 Публикувано Декември 25, 2020 Здравейте и Честита Коледа на всички! Преди няколко часа екрана в заключено положение започна да изгледа странно. Вижте скрийншота. Появи се някаква странна дата с леко нереални стойности. Не мога да разбера, аз ли нещо съм объркал, или нещо се е скапало? Честно казано, досега там не е имало нищо, а сега е това. Весели празници! Цитирай
0 penmark Публикувано Декември 25, 2020 Публикувано Декември 25, 2020 Точките за обхват ми липсват ? Цитирай
0 Двигателист Публикувано Декември 25, 2020 Автор Публикувано Декември 25, 2020 преди 38 минути, ludiamax написа: Джейл имаш ли? Не. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 26, 2020 Публикувано Декември 26, 2020 Откачи го от рутера и рестартирай? Цитирай
0 Двигателист Публикувано Декември 26, 2020 Автор Публикувано Декември 26, 2020 Iphone SE. Рестартирах по известните ми начини. С нормално изключване и включване. Със задържане на двата бутона. С ръчна настройка на часа, с изключване от рутера и рестарт... Няма промяна. Иначе си сменя фалшивата дата Цитирай
0 Двигателист Публикувано Декември 26, 2020 Автор Публикувано Декември 26, 2020 (редактирано) Преди малко разгледах и самия календар и там също беше указана въпросната 5781 г., като бяха отбелязани и границите на месеците и новата година. Оказа се, че това е еврейски (hebrew) календар, за който нямам идея как е активиран. Settings -> Calendar -> Alternate Calendars -> Off. Весели празници! Редактирано Декември 26, 2020 от Двигателист 1 1 Цитирай
Въпрос
Двигателист
Здравейте и Честита Коледа на всички!
Преди няколко часа екрана в заключено положение започна да изгледа странно. Вижте скрийншота. Появи се някаква странна дата с леко нереални стойности.
Не мога да разбера, аз ли нещо съм объркал, или нещо се е скапало?
Честно казано, досега там не е имало нищо, а сега е това.
Весели празници!
8 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.