Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

На мен ми върви на странни звуци първо от МБА сега от часовника. Току що разпечатах SE-то и забелязвам страничния бутон (не коронката издава много странни звуци) не като го натискам а като сложа пръст леко и го махна като пукане? (все едно уплътнение пука) Някой има ли наблюдения? Не ми се струва нормално часовник за >600лв бутона му да пука и трака като от алиекспрес?

Публикувано (редактирано)

Ето клипче (не натискам бутона само леко допитам с пръст):

Редактирано от profusion
Публикувано

Питах сега дъщеря ми и нейното издава звук, утре ще го видя лично, за да преценя и ще пиша пак. При мен на петицата е просто незабележимо копчето, няма луфт и не издава звуци.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Добре, благодаря, ще чакам за отзив, ако трябва ще пиша на iStyle....

Публикувано

Моят не издава никакви звуци...

Чакам само дъщерята да се появи и ще проверя, сори за забавянето.

Едит: Сега го погледнах, ами май цъкането е същото, до колкото мога да определя, просто си цъка като го натиснеш, по-силен и някак си отчетлив е звукът, докато при моя например, трябва да си го сложа до ухото, за да чуя леко кликване. Черен Nike е нейният, ако има значение. 

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

При мен и бутона е леко по мек и звука е силен направо отчетлив като кога разлепиш тиксо, както и да е благодаря за отзива, говорих с iStyle и ще ми го сменят. Казаха ми да изтрия Апъл ID, аз го unpair-нах, в нета пише че така се трие сичко и става заводски, достатъчно ли е?

Аз намирам, че на самия часовник в сетингс трябва да се изтрие всичко, както на телефона, отдавна не ми се е налагало и не помня.
https://ios.gadgethacks.com/how-to/reset-your-apple-watch-back-factory-settings-for-clean-slate-0185384/

Публикувано

И при мен няма никакви странни звуци... направо им звънкай.

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Публикувано

те пък как вдигат напоследък....за айстайл говоря!

Не вдигат всичко през чата им после ми звъннаха.

Редактирано от profusion
  • Grievous changed the title to Apple Watch SE - проблем със страничен бутон

Аз на мейла ги търся принципно, в рамките на деня отговарят, или ако ми е спешно - на номера в магазина (за сервиза в мол Сердика говоря, не знам другия как е). Принципно са ми на 5 минути от къщи, но нямам идея сега с тия затваряния как работят, а и преди това сервизът беше с някакво шантаво работно време от 11 до 17, та по-добре с уговорка. Чудя се дали да пробвам на малката с часовника до го сменя, ама тя си го харесва и да го размотавам по сервизи поне седмица хич не ми се струва добра идея, не й пречи, че цъка копченцето, не беше забелязала, докато не я питах снощи, а и май звукът е по-нормален от този във видеото.

Публикувано

На мен този звук ми напомня на хоум бутона на старите айфони. Оправяше се с напоен тупфер за уши със спирт и леко прокарване по ръба на бутона.

Публикувано

Пичове, ако за такива дреболии(нефункционални проблеми) сменяха коли, По̀рше щяха да фалират още с първия Кайен и Панамера, питайте Пешо :)

Публикувано

Не зная дали е дреболия но много дразни. Взехме 2 с приятел паралелно неговия бутон няма нищо общо. Моя плякаше все едно гумичка от уплатнението е отлепена вътре звук като на отлепващо се тиксо. Не е нормално. Ще пиша като взема новия. Мисля че който и да е няма да му е ок нещо за тия пари да има подобен (де)ефект.  Още по гадно е да го видиш след разопаковането на нещо ново което си чакал.

Публикувано
преди 2 часа, Alxx® написа:

Пичове, ако за такива дреболии(нефункционални проблеми) сменяха коли, По̀рше щяха да фалират още с първия Кайен и Панамера, питайте Пешо :)

Аз ако видя в дамаската на кола два криви шева и дотам, за това нямам кола ? ти ми говориш за плякащ бутон!

Публикувано
преди 3 часа, Alxx® написа:

ПоршА ')

Публикувано

Новия часовник дойде, копчето му няма нищо общо с онова плякащо нещо вчера ?

Публикувано

Сега го провери за петно на дисплея ?

Публикувано

Браво, явно си има дефектни бройки, честито и да си го ползваш със здраве!

Публикувано
преди 23 часа, Veselin Panov написа:

ПоршА ')

Т'ва в ЮК ли?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...