profusion Публикувано Януари 5, 2021 Публикувано Януари 5, 2021 На мен ми върви на странни звуци първо от МБА сега от часовника. Току що разпечатах SE-то и забелязвам страничния бутон (не коронката издава много странни звуци) не като го натискам а като сложа пръст леко и го махна като пукане? (все едно уплътнение пука) Някой има ли наблюдения? Не ми се струва нормално часовник за >600лв бутона му да пука и трака като от алиекспрес? Цитирай
profusion Публикувано Януари 5, 2021 Автор Публикувано Януари 5, 2021 (редактирано) Ето клипче (не натискам бутона само леко допитам с пръст): IMG-0265.MOV IMG-0268.MOV Редактирано Януари 5, 2021 от profusion Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 5, 2021 Публикувано Януари 5, 2021 Питах сега дъщеря ми и нейното издава звук, утре ще го видя лично, за да преценя и ще пиша пак. При мен на петицата е просто незабележимо копчето, няма луфт и не издава звуци.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Януари 5, 2021 Автор Публикувано Януари 5, 2021 Добре, благодаря, ще чакам за отзив, ако трябва ще пиша на iStyle.... Цитирай
Veselin Panov Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 Моят не издава никакви звуци... 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 (редактирано) Чакам само дъщерята да се появи и ще проверя, сори за забавянето. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Едит: Сега го погледнах, ами май цъкането е същото, до колкото мога да определя, просто си цъка като го натиснеш, по-силен и някак си отчетлив е звукът, докато при моя например, трябва да си го сложа до ухото, за да чуя леко кликване. Черен Nike е нейният, ако има значение. Редактирано Януари 6, 2021 от dessyteneva 1 Цитирай
profusion Публикувано Януари 6, 2021 Автор Публикувано Януари 6, 2021 При мен и бутона е леко по мек и звука е силен направо отчетлив като кога разлепиш тиксо, както и да е благодаря за отзива, говорих с iStyle и ще ми го сменят. Казаха ми да изтрия Апъл ID, аз го unpair-нах, в нета пише че така се трие сичко и става заводски, достатъчно ли е? Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 (редактирано) Аз намирам, че на самия часовник в сетингс трябва да се изтрие всичко, както на телефона, отдавна не ми се е налагало и не помня. https://ios.gadgethacks.com/how-to/reset-your-apple-watch-back-factory-settings-for-clean-slate-0185384/ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Януари 6, 2021 от dessyteneva 1 Цитирай
Fakoni Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 И при мен няма никакви странни звуци... направо им звънкай.Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 те пък как вдигат напоследък....за айстайл говоря! Цитирай
profusion Публикувано Януари 6, 2021 Автор Публикувано Януари 6, 2021 (редактирано) Не вдигат всичко през чата им после ми звъннаха. Редактирано Януари 6, 2021 от profusion Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 (редактирано) Аз на мейла ги търся принципно, в рамките на деня отговарят, или ако ми е спешно - на номера в магазина (за сервиза в мол Сердика говоря, не знам другия как е). Принципно са ми на 5 минути от къщи, но нямам идея сега с тия затваряния как работят, а и преди това сервизът беше с някакво шантаво работно време от 11 до 17, та по-добре с уговорка. Чудя се дали да пробвам на малката с часовника до го сменя, ама тя си го харесва и да го размотавам по сервизи поне седмица хич не ми се струва добра идея, не й пречи, че цъка копченцето, не беше забелязала, докато не я питах снощи, а и май звукът е по-нормален от този във видеото. Редактирано Януари 6, 2021 от dessyteneva Цитирай
penmark Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 На мен този звук ми напомня на хоум бутона на старите айфони. Оправяше се с напоен тупфер за уши със спирт и леко прокарване по ръба на бутона. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 Пичове, ако за такива дреболии(нефункционални проблеми) сменяха коли, По̀рше щяха да фалират още с първия Кайен и Панамера, питайте Пешо :) Цитирай
profusion Публикувано Януари 6, 2021 Автор Публикувано Януари 6, 2021 Не зная дали е дреболия но много дразни. Взехме 2 с приятел паралелно неговия бутон няма нищо общо. Моя плякаше все едно гумичка от уплатнението е отлепена вътре звук като на отлепващо се тиксо. Не е нормално. Ще пиша като взема новия. Мисля че който и да е няма да му е ок нещо за тия пари да има подобен (де)ефект. Още по гадно е да го видиш след разопаковането на нещо ново което си чакал. Цитирай
profusion Публикувано Януари 6, 2021 Автор Публикувано Януари 6, 2021 преди 2 часа, Alxx® написа: Пичове, ако за такива дреболии(нефункционални проблеми) сменяха коли, По̀рше щяха да фалират още с първия Кайен и Панамера, питайте Пешо :) Аз ако видя в дамаската на кола два криви шева и дотам, за това нямам кола ? ти ми говориш за плякащ бутон! 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Януари 6, 2021 Публикувано Януари 6, 2021 преди 3 часа, Alxx® написа: Пичове, ако за такива дреболии(нефункционални проблеми) сменяха коли, По̀рше щяха да фалират още с първия Кайен и Панамера, питайте Пешо :) ПоршА ') Цитирай
profusion Публикувано Януари 7, 2021 Автор Публикувано Януари 7, 2021 Новия часовник дойде, копчето му няма нищо общо с онова плякащо нещо вчера ? 1 1 Цитирай
penmark Публикувано Януари 7, 2021 Публикувано Януари 7, 2021 Сега го провери за петно на дисплея ? 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 7, 2021 Публикувано Януари 7, 2021 Браво, явно си има дефектни бройки, честито и да си го ползваш със здраве! 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 7, 2021 Публикувано Януари 7, 2021 преди 23 часа, Veselin Panov написа: ПоршА ') Т'ва в ЮК ли? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.