ludiamax Публикувано Юни 13, 2021 Публикувано Юни 13, 2021 Здравейте хора. Някой с Nike версията може ли да каже, каква е разликата с обикновената? Цитирай
ML16 Публикувано Юни 14, 2021 Публикувано Юни 14, 2021 Каишката и 5 watch face-а, който няма как да ги сложиш на не Найк часовник. 1 Цитирай
mirror Публикувано Юни 14, 2021 Публикувано Юни 14, 2021 Я да видя сега има ли някой тук, който ги разбира тия часовници. Може ли да се сложи карта (приложение), която следва трак, ако може споделете как? И ще може ли да издържи батерията около 6 до 8 часа, при следване на трак с включен дисплей? Цитирай
ML16 Публикувано Юни 14, 2021 Публикувано Юни 14, 2021 Като цяло колкото и да съм фен на Apple Watch и да го ползвам постоянно, ако искаш нещо спецялно за hiking бих ползвал някой от продуктите на Garmin. За 6-8 часа нон-стоп GPS при Apple Watch би било на ръба. Зависи за колко сериозен преход/време ти трябва. Иначе много готина апликация е WorkOutDoors. Мoже да импортваш GPX файлове. И да следваш предварителни направени маршрути. Има и доста друго функции. Може да я пробваш да видиш дали върши работа, 13 лева е. 3 Цитирай
mirror Публикувано Юни 14, 2021 Публикувано Юни 14, 2021 Имам си fenix, но исках да разбера дали уоча е достигнал някакво ниво, но явно все още си остава скъпо тамагочи. Цитирай
mirror Публикувано Юни 14, 2021 Публикувано Юни 14, 2021 Има безплатно приложение - ViewRanger. 1 Цитирай
tosco69 Публикувано Юни 19, 2021 Публикувано Юни 19, 2021 А кой часовник различен от Епълския се разбира най добре с iPhone ? Цитирай
Kery70 Публикувано Юни 20, 2021 Публикувано Юни 20, 2021 За най-добре, нямам идея, но гармин не се справя зле. Има си някакви дребни дертове но не са чести. Беше се разкачил моя онзи ден, но не ми се беше случвало последния месец и половина. Ей такива някакви, бъгчета. Като цяло съм доволен. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.