Здравейте на всички.Бих искал да попитам как мога да блокирам частен номер на Iphone 11,който постоянно ми клипва? В момета ползвам андроид устройство и има такава опция за блокиране на частен номер и се се справя много добре! Но искам да премина(да закупя) към Iphone 11 и там нещата не са добре откъм блокиране на скрит номер или поне,аз незнам как става. Имам познат с такъв телефон и пробвах какво ли не.Свалях приложения,но с никое не стана,а самата функция на телефона не ме устройва,защото блокира и номерата които ги нямам в указателя.Така че остава вариант с някое приложение. Ако някой знае нещо по въпроса или го е правил нека пише! Благодаря предварително!
Въпрос
ozon-t
Здравейте на всички.Бих искал да попитам как мога да блокирам частен номер на Iphone 11,който постоянно ми клипва?
В момета ползвам андроид устройство и има такава опция за блокиране на частен номер и се се справя много добре!
Но искам да премина(да закупя) към Iphone 11 и там нещата не са добре откъм блокиране на скрит номер или поне,аз незнам как става.
Имам познат с такъв телефон и пробвах какво ли не.Свалях приложения,но с никое не стана,а самата функция на телефона не ме устройва,защото блокира и номерата които ги нямам в указателя.Така че остава вариант с някое приложение.
Ако някой знае нещо по въпроса или го е правил нека пише!
Благодаря предварително!
10 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.