venelin111111 Публикувано Март 29, 2021 Публикувано Март 29, 2021 В нета се появи тази снимка . Едит: Да не подценяваме възможностите на “Фотошоп“ 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 29, 2021 Автор Публикувано Март 29, 2021 Да , така си е , ама е миличко.Sent from my iPhone Ⅻ using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Март 29, 2021 Публикувано Март 29, 2021 Ами...не е колаж. Има пакет в Сидиа, с който се подкарват слушалките под iOS6.1.3 на 4S(на 4 не съм пробвал). 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 30, 2021 Публикувано Март 30, 2021 Може и да е фейк снимката, но Еърподс класик е наличен и всеки е свободен да го тества. А, за обратната съвместимост и общото/разликите в A2DP не искам и да се напрягам да обяснявам. Цитираните от теб версии са версии на блутуут контролера, що ги бъркаш с протокол за предаване на поточно стерео аудио? 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 31, 2021 Публикувано Март 31, 2021 Аз не коментирам снимката, както си забелязал, а възможното. А, че ти е мерак да си отгоре - ами, седай, кой чакаш? Цитирай
apomarinov Публикувано Април 1, 2021 Публикувано Април 1, 2021 Забавно ми стана от тази снимка, но после защо ми беше да се зачитам надолу... сетих се що спрях да влизам по форуми вече. 1 Цитирай
algor Публикувано Януари 21 Публикувано Януари 21 Някой, ако иска, може да дойде да пробва 🤫 Не съм го пускал на зарядно три години, та експерименти можем да правим всякакви. Мисля, че и сим карта ще подкара, стига да я разпознае като глобулска, че Carrier е Globul 9.1 😊 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 1 Публикувано Февруари 1 Нямам еърподс(и не ми трябват), адаш иначе да съм те налазил за експеримента Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.