OXYGEN Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 Изобщо не позволява да се сканира, камо ли запише. Директно дава, че е невалиден и до там Цитирай
robot Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 Познати ми казаха че имало объркани сертификати, особено ако се правят двете ваксини на различни места. Нямам представа дали наистина е така, или е слух някакъв, но може да проверите сертификата дали е ОК тук https://www.his.bg/certificate Като пак се сканира QR кода в самия сайт, като се отвори от телефон. Ако всичко е ОК трябва да пише че е Валиден. Цитирай
profusion Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 И пеи мен ище на камерата казва невалиден. Цитирай
profusion Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 (редактирано) преди 16 минути, robot написа: Познати ми казаха че имало объркани сертификати, особено ако се правят двете ваксини на различни места. Нямам представа дали наистина е така, или е слух някакъв, но може да проверите сертификата дали е ОК тук https://www.his.bg/certificate Като пак се сканира QR кода в самия сайт, като се отвори от телефон. Ако всичко е ОК трябва да пише че е Валиден. Това което си дал работеше за старите, преди европейските. За новите не бачка. Ти в приложението стария ли качи? Редактирано Юни 16, 2021 от profusion Цитирай
niksan76 Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 И при мен показва "невалиден код". И двете ваксини са ми правени на едно и също място. На сайта на his.bg, сертификата ми е валиден. 1 Цитирай
robot Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 (редактирано) преди 1 час, profusion написа: Това което си дал работеше за старите, преди европейските. За новите не бачка. Ти в приложението стария ли качи? Сертификатът ми е от новите. Дори в сайта си пише Цифров сертификат на ЕС. Нямам стар сертификат изобщо. Между другото чак сега обърнах внимание че пише този сертификат е валиден 1 година - до 11/06/22 Редактирано Юни 16, 2021 от robot Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 И моя е от новите. Сканирам кода от PDF файла, ама йок. Цитирай
londongunner Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 Проблема е отново заради побългарен вариант. QR кода трябва при сканиране с какъвто и да е сканер да отвежда към сайта за проверка и да дава дали е валиден или не, само,че пак е вършена работа през пръсти. Нямате и идея какъв буламач е с ваксините в момента. Занимавам се с тях от самото начало има страшно много не въведени , сгрешените имена са хиляди и си прехвърлят топката фирмата обслужваща сайта за регистрация на ваксините и министерството. Преди седмица уж започнаха някаква организация по отстраняване на проблеми да видим. Отделно до скоро беше ад от 8-18 да се въвеждат ваксинирани в с-мата защото хостинга не им издържаше на заявките. Поне това оправиха.Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro 2 Цитирай
extremee13 Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 А ако е направен само първата доза( pfizer), пак ли трябва да направим pcr тест при влизане в БГ ? Тъй като първата доза ми е в 24.06, а втората на 30.07.. Държавата е Белгия.Изпратено от iPhone 12 Pro Цитирай
profusion Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 преди 4 часа, londongunner написа: Проблема е отново заради побългарен вариант. QR кода трябва при сканиране с какъвто и да е сканер да отвежда към сайта за проверка и да дава дали е валиден или не, ... Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Май не трябва да води до сайт, от ЕС приеха нещо точно във връзка с това и кода дава някакъв хеш само низ от текст. Цитирай
profusion Публикувано Юни 16, 2021 Публикувано Юни 16, 2021 (редактирано) преди 39 минути, extremee13 написа: А ако е направен само първата доза( pfizer), пак ли трябва да направим pcr тест при влизане в БГ ? Тъй като първата доза ми е в 24.06, а втората на 30.07.. Държавата е Белгия. Изпратено от iPhone 12 Pro Без сертификат (2 дози за Пф,Аз,Мд) няма как да се водиш ваксиниран. Редактирано Юни 16, 2021 от profusion 1 Цитирай
MacIlian Публикувано Юни 17, 2021 Публикувано Юни 17, 2021 CovidCheck.lu и CovidScanBE при сканирана на EU DIGITAL COVID CERTIFICATE (RECOVERY CERTIFICATE - СЕРТИФИКАТ ЗА ПРЕБОЛЕДУВАНЕ), изкарва информация така като излиза в сайта на министерството (https://www.his.bg/certificate) и го разпознава като валиден със съответния срок на валидност. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 17, 2021 Публикувано Юни 17, 2021 Добре, де, защо просто не влезете в his.bg и не си свалите сертификата в pdf? 2 Цитирай
niksan76 Публикувано Юни 17, 2021 Публикувано Юни 17, 2021 Да, свалил съм си го в клауда. Просто ми стана любопитно приложението, но уви! 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 18, 2021 Публикувано Юни 18, 2021 Иска въвеждане на НРН номер, който на новия сертификат го няма. Без него няма как да се влезне 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 18, 2021 Публикувано Юни 18, 2021 Да, това с НРН е голяма простотия, аз моя сертификат си го свалих на телефона с номера от старя, но на мъжа ми издадоха направо нов, защото преди седмица му беше втората доза и сега не мога да му сваля сертификата на тулуфона. Дано се сетят да оправят тази тъпотия, защото с хартийката всичко може да се случи и трябва пак да се ходи при доктора за нова. Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 18, 2021 Публикувано Юни 18, 2021 Звъннете в което и да е ДКЦ където поставят ваксини и помолете да ви продиктуват НРН на последната доза. Необходимо е да дадете ЕГН и да потвърдите имената си. Аз така си свалих моя сертификат. 2 Цитирай
stangen Публикувано Юни 18, 2021 Публикувано Юни 18, 2021 Ако някой е ваксиниран във Военна академия, може да им прати мейл certificate@vma.bg Трябват ЕГН, телефон и имейл който са попълвани при ваксинирането. Цитирай
profusion Публикувано Юни 28, 2021 Публикувано Юни 28, 2021 Все още ли няма апп за тая пуста хартия…. Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 28, 2021 Публикувано Юни 28, 2021 Аз си поиграх и ще си направя карта - пластика с формата на дебитна карта 1 Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 28, 2021 Публикувано Юни 28, 2021 Аз ли се бъркам или си на 120 години и половина? Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 29, 2021 Публикувано Юни 29, 2021 Супер идея, но дали си заслужава играчката, като е валиден само 1 годинаSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 29, 2021 Публикувано Юни 29, 2021 преди 7 часа, ludiamax написа: Аз ли се бъркам или си на 120 години и половина? Това е тестова бланка на която само името ми е вярно. преди 2 часа, dessyteneva написа: Супер идея, но дали си заслужава играчката, като е валиден само 1 година Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Само една година си е доста време. Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 29, 2021 Публикувано Юни 29, 2021 Просто обичаш да си човъркаш, иначе моя си е в телефона. Доста по-възможно е да си забравя портфейла с картите, от колкото телефона. Но пак казвам, идеята е супер.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Юли 3, 2021 Публикувано Юли 3, 2021 Това някой пробвал ли го е: https://covidpass.marvinsextro.de 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.