-
Подобни теми
-
- 4 отговора
- 2739 прегледа
-
- 0 отговора
- 1654 прегледа
-
- 0 отговора
- 1576 прегледа
-
- 0 отговора
- 1424 прегледа
-
- 0 отговора
- 1406 прегледа
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Въпрос
nedqlkow
Здравейте колеги,
от около 6 месеца използвам Iphone 11, ъпдейтнат до последна версия iOS - 14.5.1, който до момента не беше създавал никакви проблеми освен невъзможността за настройка на "Hey, Siri"(стигам до четвърта стъпка и получавам постоянно грешката "Siri can't quite understand that" или нещо подобно. Пробвал съм варианти всякакви, общо взето всичко, което съм намерил онлайн като "solution", никакъв ефект. Както и да е, не е това идеята на тази тема.
От около 10тина дни, непосредствено след ъпдейта към 14.5.1 забелязвам много дразнещ проблем при работа със Siri. Тъй като явно няма да ми се получи настройката за нейното активиране с казване на "Hey, Siri", я използвам чрез задържане на страничния бутон, нещо което ми вършеше работа до преди ъпдейта. Сега при повикване на Siri чрез страничния бутон, независимо от това дали е за набиране, прогноза за времето или каквото и да било, се чуват не повече от 2-3 думи, след които гласът изчезва. На екрана се визуализира текст на отговора, който дава, но звукът й продължава не повече от 2 секунди. Ако отговорът е по-дълъг, след 5-те секунди мълчание се чува краят му, но гласово чувам не повече от 20% от отговореното. Надявам се, че съм обяснил разбираемо,
Пробвах всякакви настройки, спиране/пускане на Siri, спиране/пускане на самолетен режим, изключил съм low power mode, reset-нах мрежовите настройки и още дори вече не си спомням какво. Някой има ли някаква идея на какво се дължи тоя досаден бъг и как по-точно бих могъл да го отстраня?
17 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.