venelin111111 Публикувано Май 19, 2021 Публикувано Май 19, 2021 Днес в двора намерихме птиче, жизнено, в добро състояние . Не може да лети защото е малко още. Дайте съвет как да му помогнем. За сега е в кутия в/у тревичка, чинийка с вода( не зная може ли само да пие) и с мрежа обезопасено за да не го изяде котка или кучето ми. Моля ако знаете дайте съвет, аз ще прочета и в Гугъл за всеки случай. Храненето ме притеснява. На сянка е кутията.Тук го намерих. Едит: Не виждам гнездо, може би са в подпокривното пространство на къщата, но тя е голяма и нямам достъп дори и със стълба.Или бурята оная нощ го е довяла от някъде…? Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 19, 2021 Публикувано Май 19, 2021 Трудно ще се справиш сам, надали може да яде и пие самостоятелно, можеш да се свържеш със Зелени балкани за съвет евентуално. 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 19, 2021 Автор Публикувано Май 19, 2021 Никой нито в Пловдив нито в Стара Загора вдигна телефона. Обадих се на ветеринарния лекар на кучето ми и той каза същото което е писала Деси. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 19, 2021 Публикувано Май 19, 2021 Намерих една стара тема за захранване се използват бели червеи за риболов, смачкани и смесени със слюнка на непушач, ако си отваря само човчицата може и да се получи, ако не - не трябва да се насилва. Водичка предполагам може с пипета да се капва. Продължавай да звъниш на спасителния център, все някой ще вдигне, до колкото разбрах ги взимат там, не знам как ще стане с транспорта обаче. Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 19, 2021 Автор Публикувано Май 19, 2021 Вече видяхме , че пие вода. Земен червей за сега защото нямам под ръка магазин за стръв. За слюнката бе важно , мерси. Пак звънях дава свободно , после непознат за мен сигнал и брояча на телефона върти , а никой не вдига.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 19, 2021 Публикувано Май 19, 2021 (редактирано) Може би имат нещо като факс, затова е непознатия сигнал. Май имаше и форма за контакт, пиши и там за всеки случай. Дано успееш да го спасиш! Едит: гледам има телефони на доктори, пробвай тях, дано някой обърне внимание. Редактирано Май 19, 2021 от dessyteneva Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 19, 2021 Автор Публикувано Май 19, 2021 Изкарах кучето от клетката и врабчо е в нея..Забелязахме , че големи пилета кацат при него и нещо му пъхат в човчицата. В клетката няма как да се промъкне котка щото кучето за сега „стриже” на двора. Надявам се да го хранят големите пилета и да заякне , ако не …природа.Едит: Неяма да пиша във формата им на “Зелени Балкани” защото имейла ми е важен за работа и не искам да го давам.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.