Здравеитепонеже не намерих подобна тема / моят проблем е следният имах препълнена памет изтрих приложенията част от снимките си главно (screenshot) клипове обаче паметта не спадаше затова реших да направя backup iCloud копие и ресетнах телефонът когато се включи и добавих данните от iCloud видях че е добавил данните от старият ми айфон снимки и клипове от някъде (2015) година моля ви ако някой е попадал на подобен проблем и или знае как да го оправя или някой сервиз да ми каже
Въпрос
Пламенн
Здравеите понеже не намерих подобна тема / моят проблем е следният имах препълнена памет изтрих приложенията част от снимките си главно (screenshot) клипове обаче паметта не спадаше затова реших да направя backup iCloud копие и ресетнах телефонът когато се включи и добавих данните от iCloud видях че е добавил данните от старият ми айфон снимки и клипове от някъде (2015) година моля ви ако някой е попадал на подобен проблем и или знае как да го оправя или някой сервиз да ми каже
2 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.