Mitko345 Публикувано Юли 26, 2021 Публикувано Юли 26, 2021 Здравейте. Тъй като до сега не съм използвал Apple продукт, ще може ли помощ за покупката на Iphone, дилемата ми е за IPhone Xs и Iphone 11, говорим за чисто нови. Цитирай
0 Veselin Panov Публикувано Юли 26, 2021 Публикувано Юли 26, 2021 за чисто нов,не си заслужава нито единия!като ще е нов,да е и нов модел.мое мнение... 1 Цитирай
0 dessyteneva Публикувано Юли 26, 2021 Публикувано Юли 26, 2021 Моето мнение също е за по-нов модел, но ако нямаш възможност и се налага да избираш точно от тези двата, давам глас за Xs. Ползвах го над 2 години, още е в къщи и работи без проблем, няма и драскотина, много приятен в ръката и качествен модел.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 pepo1919 Публикувано Юли 26, 2021 Публикувано Юли 26, 2021 Здравейте, тъй като до сега не съм изпозлавал Apple продуктКоето ще рече,че е възможно изобщо да не ти допадне.Не се чуди и грабвай XS,най-малкото ще е по-евтин.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Nick Snow Публикувано Юли 27, 2021 Публикувано Юли 27, 2021 На XS няма да работят airtag-овете или поне precision finding-a. 11 пък е без OLED, но с по голям екран (и мисля батерия) .... общо взето два месеца преди излизането на следващия не е оферта да си взимаш каквото и да е Цитирай
0 Mitko345 Публикувано Юли 27, 2021 Автор Публикувано Юли 27, 2021 преди 1 час, Nick Snow написа: На XS няма да работят airtag-овете или поне precision finding-a. 11 пък е без OLED, но с по голям екран (и мисля батерия) .... общо взето два месеца преди излизането на следващия не е оферта да си взимаш каквото и да е Според теб ще паднат цените след като излезе новия айфон, и ако да с колко, тъй като сте по запознати с пазара на Apple. Цитирай
0 Mitko345 Публикувано Юли 29, 2021 Автор Публикувано Юли 29, 2021 на 27.07.2021 г. в 9:28, Nick Snow написа: На XS няма да работят airtag-овете или поне precision finding-a. 11 пък е без OLED, но с по голям екран (и мисля батерия) .... общо взето два месеца преди излизането на следващия не е оферта да си взимаш каквото и да е Още един въпрос към колегите от Варна, какво мислите за Скайфон, защо са такива ниски цените на устройствата им, спрямо другите магазини. Цитирай
Въпрос
Mitko345
Здравейте.
Тъй като до сега не съм използвал Apple продукт, ще може ли помощ за покупката на Iphone, дилемата ми е за IPhone Xs и Iphone 11, говорим за чисто нови.
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.