wsgar3 Публикувано Август 21, 2021 Публикувано Август 21, 2021 Привет, След като "черпих" машината с една бира, клавиатурата е за смяна. От известно време светна и "Battery Service". Машината работи, но има залепнали клавиши и си е драма. В Криейтив ми обявиха 1700 лв. за ремонт (батерия и клавиатура). Някак си не ми се дават Моля за идеи за алтернативни части и сервиз? Външна клавиатура? Благодаря предварително! Цитирай
Kery70 Публикувано Август 21, 2021 Публикувано Август 21, 2021 Погледни тук:https://www.ifixit.com/Store/Mac/MacBookSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 21, 2021 Публикувано Август 21, 2021 Не го ползвай. Занеси да го отворят и почистят корозията докато не е станало мяу. Клавиатурата и батерията ще ги мислиш после, не е да няма алтернативи. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Август 21, 2021 Публикувано Август 21, 2021 На мен ми отказаха почистване,ако има къде другаде да го занеса,споделете.МВР 2016 е моя,залят с вода.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
wsgar3 Публикувано Август 22, 2021 Автор Публикувано Август 22, 2021 (редактирано) Угасих го веднага, подсуших го и го почистих доколкото можах и на следващия ден го оставих в сервиза на Криейтив. Цената е след диагностика. Не знам дали са го почистили. Редактирано Август 22, 2021 от wsgar3 Редакция Цитирай
Alxx® Публикувано Август 22, 2021 Публикувано Август 22, 2021 Те не чистят и не ремонтират. Цената ти е за ново дъно, батерия и клавиатура. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.