ML16 Публикувано Септември 7, 2021 Публикувано Септември 7, 2021 (редактирано) Apple официално обяви специално събитие на 14 септември, на което компанията вероятно ще представи новия си iPhone 13 и Apple Watch Series 7. Събитието ще се проведе в 20:00 ч. българско време. Старши вицепрезидент на световния маркетинг, Грег Джосвяк сподели тийзър за събитието, като каза: "We’re California Streaming on September 14th. See you real soon." Редактирано Септември 7, 2021 от ML16 13 Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Какво да очакваме от голямото събитие на Apple?Според слуховете дизайнът на смартфона няма да претърпи драстични промениГледай тук В 20:00 часа българско време на 14 септември Apple ще стартира своето голямо събитие,Sent from my iPhone 12 using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 (редактирано) Мега претоплена манджа.....няма дори always-on,няма да се сменя 12-ката.... Часовника и той претоплена супа.... 1мм повече дисплей чудо! Редактирано Септември 14, 2021 от profusion 1 Цитирай
profusion Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Синема мод.....кат'имаш декори и осветление за 2млн и снимаш с тел'фона.... Цитирай
penmark Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Поне ios15 да бяха пуснали, че най-ще си заслужава от всичко дето представиха 😆 Цитирай
ayl Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Отдавна не чакам изненади от тези ивенти. Нормално, като всяка година беше. Формата - същата; дисплея - 120 херцов, за някои това има значение; процесора както всяка година 50% по-бърз; камерите по-убави и това е.Ще мисля дали да сменя 11-ката си. А дотогава ще видиме тестовете в арената и дроп тестовете в ютюб Чудя се само има ли все още нетърпеливи да чакат преордъри, да тръпнат, да… 1 Цитирай
007Georgi Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Единственото което ми направи впечатление е, че базовия сторидж вече е 128GBНищо впечатляващо спрямо 12-катаSent from my iPhone 12 Mini Цитирай
retr0 Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Аз съм нетърпелив щото от 11 про макс ще скачам на 13 про макс, ама като гледам няма да е скоро. В нашия регион чак след 8 октомври Цитирай
londongunner Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Очаквах повече от Pro-то ..... Поне засега не ме впечатлява за да скоча от 11Pro Max на 13Pro Max. От целия ивент ми хареса само iPad mini. 2 Цитирай
profusion Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Ами то само айпад минито беше ново, всичко друго леко полирано..... аз очаквах поне олуейз-он дисплей за да скоча на 13 ноо.... 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 iPad mini е добър ъпгрейд, но не за мен, тъй като преди 10-на дни си взех 12.9” про. Новия часовник не е нищо особено. Като гледам даже не споменаха да е с нов чип. Най-хубавото му е циферблата. Ще го пропусна. iPhone 13 е итерацията, която очаквахме. Нищо съществено, което да ме накара да си сменя 12-ката. Pro модела, обаче ме замисли. Синьото е много красиво и подобренията в камерите + 120hz дисплей ме блазнят. Цитирай
penmark Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Аз очаквах повече батерия за часовника, а не all day battery life 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Не виждам смисъл да сменям 12-ката. Ако е живот и здраве ще чакам 14-ката догодина.Sent from my iPhone 12 using Tapatalk 2 Цитирай
mirror Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Отново не видях часовник, а поредното тамагочи гладно за ток. НОООО iPad mini-то ще влезе в употреба и много се радвам, че го пуснаха на пазара. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Да го бяха кръстили 12S тоя телефон, пак щеше да му е много. Трябваше да го кръстят The new iPhone 12. Часовникът уж беше 100% сигурно, че ще е с новия дизайн с плоския ръб - да, ама не и се радвам, че не го направиха така. Не отива на часовник с такива ръбове. Очаквах обаче подобрения в батерията - най-големият проблем на часовника. Аз тази година съм пас на всичко. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Философията на чичко Стив "на час, по лъжичка" се изврати в "на час, по капкомер". Вече е очевидно... 3 Цитирай
Lyudmil Petrov Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Направо си се ебават с хората тия! Ама докато им се вързват слепите фенове и те ще си се ебават! Finger print щеше да има,Always On Display щеше да има…Сложиха “иновативния” 120 херца дисплей,какъвто андроидите имат от не знам колко време и голяма работа сме-най-великия айфон който някога бил излизал 😂 Е,сори ама повечето хора не са канарчета! След дълги години с айфон сериозно се замислям да мина на Самсунг с часовник който не е All day а е 7+ дни… Смешни сте Епъл… 1 Цитирай
Victormihov Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Айфона обаче снима най-добре от всички Андроиди, най-удобна клавиатура, airdrop, imessages,все неща които андроид нямат. Новият айфон е хубав, харесва ми и когато се отдаде възможност ще се поглезя с един син макс, и мен ме е яд, че не вкарат повече фунцкии като AOD, но сме Епъл фенове и това е което дават, това ще ползваме:) Пробвах ги тези Самсунги и Шиаомита, хубави са, ама постояно мисля за айфона.За мен преминаването към другият лагер вече не е решение. 2 Цитирай
Русев Публикувано Септември 14, 2021 Публикувано Септември 14, 2021 Все ходят на другия бряг, а след някоя друга седмица се връщат. И на мен ми дадоха един самсуняк за служебен. И дисплея му голям, и с две сим, и батерията му кара зверски. Ама едно елементарно нещо дето на айфона го правя за 5 секунди, там ми отнема 15 мин, е що да си развалям рахата?И не не съм му фен на айфона, просто смятам, че вещите трябва да служат на хората, а не обратното и докато ми служи по-добре от андроида /дето може всичко, ама само цъкни тука на тея 34 места за да направиш нещо елементарно/ ще си седя на айфона. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 5 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 14, 2021 Автор Публикувано Септември 14, 2021 Относно доставките в сайта на Apple пише: Customers in Australia, Canada, China, Germany, India, Japan, the UK, the US, and more than 30 other countries and regions will be able to pre-order iPhone 13 Pro and iPhone 13 Pro Max beginning at 5 a.m. PDT on Friday, September 17, with availability beginning Friday, September 24. Both models will be available in Turkey beginning Friday, October 1, and in Malaysia, Mexico, South Korea, Thailand, and nearly 10 other countries and regions beginning Friday, October 8. Не е ясно ние в коя група сме. Цитирай
stangen Публикувано Септември 15, 2021 Публикувано Септември 15, 2021 Изгубиха ме с тая презентация. Заради едната камера и 120Hz, няма да ъпгрейдна. Всъщност откакто Google пуснаха официално Gpay в България, сериозно се замислям да мина в другият лагер. Това беше единственото което ми липсва ....добре де, и още няколко глезотии, но мога и без тях. Цитирай
Lyudmil Petrov Публикувано Септември 15, 2021 Публикувано Септември 15, 2021 на 14.09.2021 г. в 23:23, Victormihov написа: Айфона обаче снима най-добре от всички Андроиди, най-удобна клавиатура, airdrop, imessages,все неща които андроид нямат. Новият айфон е хубав, харесва ми и когато се отдаде възможност ще се поглезя с един син макс, и мен ме е яд, че не вкарат повече фунцкии като AOD, но сме Епъл фенове и това е което дават, това ще ползваме:) Пробвах ги тези Самсунги и Шиаомита, хубави са, ама постояно мисля за айфона.За мен преминаването към другият лагер вече не е решение. Ей за това става въпрос! Догодина като просто сменят името от 13 на 14 и го направят 5000 лева пак викайте щото сме епъл фенове и 💩 да ни дадат ще ги ядем Е,мерси ! 1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 15, 2021 Автор Публикувано Септември 15, 2021 (редактирано) iStyle пуснаха заявяване на интерес към новите телефони. Едит: за сега е само за 13 и 13 Pro. Може би ще забавят с една седмица Mini и Pro Max. Редактирано Септември 15, 2021 от ML16 Цитирай
БОБИ ИКОНОМОВ Публикувано Септември 15, 2021 Публикувано Септември 15, 2021 преди 12 часа, DreamcatcheR написа: Аз тази година съм пас на всичко. Sent from my iPhone using Tapatalk +1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 15, 2021 Автор Публикувано Септември 15, 2021 Нещо друго за Pro моделите, за да може да се снима в ProRes 4K 30 fps трябва да имате 256GB или по голям. Но така или иначе това е нишова функция. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.