Alxx® Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 "Докато има балъци - уиски с фъстъци" 2 Цитирай
hrelas Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 Преди около месец и аз имах подобна кореспонденция с един измамник от Англия в Продавалника: "i will offer you 320 lv for this laptop if it is working perfectly. please reply to my email if you are ok with the offer; (stevenilsson82@lycos.com) cheers " Цената която бях обявил в Продавалника , беше 299 лв. за Лаптоп Сони Вайо , а той ми предлага повече от обявеното! Кореспонденцията продължава : " Ok,I'm from United Kingdom and actually purchasing this item for my wife that is doing project in Nigeria. i will give you 140 lv for the shipping fee of this item to Nigeria through Bulpost AIRMAIL for delivery.So please send me the overall cost in GB pounds. Do you have bank account for the payment? thanks steve " Писах му , че няма проблем да го изпратя до Нигерия , но батерията издържа малко 15 20 мин . и не знам дали това ще го устрои . "My bank is going to get a new battery in Nigeria. So please send me your bank details for the payment to be done today and once the payment cleared,so you can send the computer. thanks, steve" Няколко дни по-късно проверих и се оказа , че акаунта му е изтрит ! В случая при мен искаше банова сметка , а не PayPal . Цитирай
uomoto Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 Хич не им отговарям, като видя разваления Български. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 Аз ли нещо не разбирам?! Банкова сметка или пейпал, къв е проблема, проверяваш си акаунта няма пари не пращаш и от Аляска да е. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 Проблема е да не се докопат до акаунта ти! Цитирай
disclose Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Привет на всички Проблемът ми е следния: опитвам да захраня PayPal акаунта ми със сума от еврова банкова сметка (говорим за ДСК, картата е Visa Electron). Правя го през менюто Top Up Account (Instantly). Стигам до третата стъпка Money Transfer и в пояснението долу чета, че трябва да въведа точно данните в payment order-a и да го пратя на TrustPay, които били партньори с PayPal. Тук ми е и въпросът - за TrustPay ясно, но не ми е ясно как ще пратя ордер към тях като нямам такава опция в ел. банкирането в ДСК... Звънях на колцентъра им, но там не знаят нищо по въпроса (нормалн ). Доколкото разбирам от прегледа, който направих, не става, защото с ДСК акаунта ми имам възможност да правя само вътрешно и междубанкови преводи.... И сега какво? Цитирай
goce kostadinov Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 За какво искаш да захраниш акаунта то се прави само когато купуваш. така мисля. Преди нова година пратих за щатите 2000лева загубиха се 100 долара предполагам некви такси. така и не разбрах какво стана. Цитирай
drjivago Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 При всяко превалутиране в пейпал се губят пари. Отделно има такса около един процент за всяка получена сума. Цитирай
djokando Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 Привет на всички Проблемът ми е следния: опитвам да захраня PayPal акаунта ми със сума от еврова банкова сметка (говорим за ДСК, картата е Visa Electron). Правя го през менюто Top Up Account (Instantly). Стигам до третата стъпка Money Transfer и в пояснението долу чета, че трябва да въведа точно данните в payment order-a и да го пратя на TrustPay, които били партньори с PayPal. Тук ми е и въпросът - за TrustPay ясно, но не ми е ясно как ще пратя ордер към тях като нямам такава опция в ел. банкирането в ДСК... Звънях на колцентъра им, но там не знаят нищо по въпроса (нормалн ). Доколкото разбирам от прегледа, който направих, не става, защото с ДСК акаунта ми имам възможност да правя само вътрешно и междубанкови преводи.... И сега какво? Когато искаш да платиш нещо през пей пал не е нужно да захранваш сметката си ...достатъчно е да имаш пари в картата си - самата система ще направи разплащането ) ще вземе парите от картата и ще плати стоката Д Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 17, 2014 Публикувано Октомври 17, 2014 (редактирано) Не бях сигурен дали точно в тази тема да пиша, ама... Искам да си направя дебитна карта с американски адрес - за предпочитане виртуална. Някой писа във форума, че ползвал такава за AppStore. Търсих, пробвах, не се получи. Някой може ли да ми препоръча нещо изпитано и работещо? Важното е да може да се добави директно в туньо или в Paypal (защото Епъл поддържат и Paypal). Задължителното условие е адреса към картата да е в САЩ, иначе не приема - нито в туньо, нито през Paypal. Редактирано Октомври 17, 2014 от DreamcatcheR Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 В какъв смисъл не приема? Може и аз нещо да не те разбирам, но аз нямам подобен проблем с български адрес! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 Дава грешка, че билинг адреса не отговаря на този регистриран в банката ми. Иска задължително да е US. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 И в AppStore и в PayPal съм регистриран с българска дебитна Visa и български адрес. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 Става въпрос за американския стор. С българските ми няма проблем в българския. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 Значи не съм те разбрал. Но съм сигурен, че съм сменял стора на американски поне веднъж, без да сменям адрес. Сега нямам време, но довечера ще опитам. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 18, 2014 Публикувано Октомври 18, 2014 Имам чувството, че и аз преди 2 г. го смених от БГ на САЩ. Проблемът е, че в момента имам 35$ store credit и няма да позволи такава смяна преди да се изразходва. Целта ми е да активирам Family sharing, а там иска Valid proof of payment, който в момента ми е на None. Цитирай
kaizersoze Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Не ми е идвал подобен емайл ! Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 4 имах сутринта, на всички пощи...досадници! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
cvalio Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Получавам ги редовно, но gmail директно ги засилва в спама Цитирай
mirror Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 PayPal не ползвам от 3 години, защото са измамници! Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Моля, поясни. Ползвам ги от 5 години и не съм имал проблеми. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Както и аз и още няколко милиона. 1 Цитирай
mirror Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 ОФФ дълга и широка, но ми дължат 29$. Цитирай
cvalio Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 PayPal ти дължат ?!?!?!?!?! странно ...... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.