Тим Благов Публикувано Декември 29, 2021 Публикувано Декември 29, 2021 Здравейте! От известно време установих, че при мен App Store не иска да тегли и инсталира нито едно приложение. Търсих в нета решение, но нищо не се получи. Когато го установих, бях на iOS 14.4.2. Сега ъпдейтнах на последната версия, но това не помогна. С iPhone 7 съм, закупен от ebay.co.uk преди няколко години. Преди това да се случи, имаше проблем с автоматичния ъпдейт на версията на iOS. Функцията въобще не работеше (не знам дали има връзка със сегашното положение). Когато вляза в App Store и поискам да инсталирам някое приложение, като натисна бутонът "Get", се замисля за момент и отново светва "Get". Нищо не се случва. Дали някой има решение за това? Благодаря!
Alxx® Публикувано Декември 29, 2021 Публикувано Декември 29, 2021 И при мен се случва без да дължа нищо. Ако телефонът е джейлван ще е все така, докато не ресторне.
Тим Благов Публикувано Декември 29, 2021 Автор Публикувано Декември 29, 2021 (редактирано) Нямам платени приложения, няма за какво да им дължа пари. На 14.4.2 беше джейлван. Сиреч - сега трябва да ресторна, но на какво? Редактирано Декември 29, 2021 от Тим Благов
Recommended Posts