ivander Публикувано Януари 8, 2022 Публикувано Януари 8, 2022 Здравейте, някой поръчвал ли е продукт от ЕМАГ с промо ваучер за имен ден, който е на стойност -10 лв от цената на артикула? По-точно, пробвал ли е да приложи този ваучер за множество покупки? Интересното е, че при мен го позволява. Първоначално си взех с отстъпката един Airtag за 48 лв, после пробвах със същия ваучер един lightning кабел, който след отстъпката ми излезе 0 лв, после един кейс който пак излезе 0 лв... Това да не е някакъв бъг? Ако продължавам така, ще накупя сума ти неща с цена до 10 лв, които ще излязат безплатно.. Не трябва ли ваучера да важи само за единична покупка? Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 8, 2022 Публикувано Януари 8, 2022 Играй докато печелиш :-)))Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gog Публикувано Януари 8, 2022 Публикувано Януари 8, 2022 Ползвал съм такъв ваучер, май от миналата година го дават, но не съм пробвал за повече от една поръчка. Цитирай
ivander Публикувано Януари 8, 2022 Автор Публикувано Януари 8, 2022 преди 17 минути, venelin111111 написа: Играй докато печелиш :-))) Sent from my iPhone using Tapatalk То лошо няма, ама накрая да не стане като лафа с многото дини под една мишница Цитирай
profusion Публикувано Януари 8, 2022 Публикувано Януари 8, 2022 Аз имах такъв при мен изчезна след поръчка, та вероятно е бъг имай го едно на ум и не прекалявай 😅 1 Цитирай
ivander Публикувано Януари 8, 2022 Автор Публикувано Януари 8, 2022 (редактирано) Да, вероятно е бъг, интересно, че ми позволи чек-аут на 3 пъти със същия ваучер, тоест завършва поръчките и отидоха на статус "Пратката пътува към шоурума". Вече ги кенсълнах, оставих само еъртага. Иначе би било интересно ако подпукам примерно бельото и чорапите и в понеделник отида в шоурома с един чувал да събера едни 50-60 поръчки на обща стойност 0 лв. да видя как ще реагират Редактирано Януари 8, 2022 от ivander 2 Цитирай
profusion Публикувано Януари 8, 2022 Публикувано Януари 8, 2022 Чесно за чорапите нямаше да се сетя ЛОЛ 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.