Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, някой поръчвал ли е продукт от ЕМАГ с промо ваучер за имен ден, който е на стойност -10 лв от цената на артикула? По-точно, пробвал ли е да приложи този ваучер за множество покупки? Интересното е, че при мен го позволява. Първоначално си взех с отстъпката един Airtag за 48 лв, после пробвах със същия ваучер един lightning кабел, който след отстъпката ми излезе 0 лв, после един кейс който пак излезе 0 лв... Това да не е някакъв бъг? Ако продължавам така, ще накупя сума ти неща с цена до 10 лв, които ще излязат безплатно.. Не трябва ли ваучера да важи само за единична покупка?

Публикувано

Играй докато печелиш :-)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ползвал съм такъв ваучер, май от миналата година го дават, но не съм пробвал за повече от една поръчка.

Публикувано
преди 17 минути, venelin111111 написа:

Играй докато печелиш :-)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

То лошо няма, ама накрая да не стане като лафа с многото дини под една мишница :)

Публикувано

Аз имах такъв при мен изчезна след поръчка, та вероятно е бъг имай го едно на ум и не прекалявай 😅

Публикувано (редактирано)

Да, вероятно е бъг, интересно, че ми позволи чек-аут на 3 пъти със същия ваучер, тоест завършва поръчките и отидоха на статус "Пратката пътува към шоурума". Вече ги кенсълнах, оставих само еъртага. Иначе би било интересно ако подпукам примерно бельото и чорапите и в понеделник отида в шоурома с един чувал да събера едни 50-60 поръчки на обща стойност 0 лв. да видя как ще реагират :D

Редактирано от ivander
Публикувано

Чесно за чорапите нямаше да се сетя ЛОЛ

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...