Сашко Публикувано Февруари 16, 2022 Публикувано Февруари 16, 2022 Здравейте колеги, пиша тук , защото мисля че имам проблем с камерата на 13 минито ми, проблема е следния… Предната камера когато снима над вечер(притъмнена светлина) , изкарва снимките много зле, отваряш приложението за камерата, виждаш картината нормална, след като снимаш и отвориш снимката, телефона се опитва да я направи по светла и следователно я прави супер размазана и некачествена… На айфон 11 не се надблюдаватакъв бъг с камерата… Търсих нещо в настройките, но без успех… Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 16, 2022 Публикувано Февруари 16, 2022 Дай пример. Качи снимка. Според мен се включва нощния режим и явно мърдаш телефона повече от необходимото и се размазва. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Сашко Публикувано Февруари 16, 2022 Автор Публикувано Февруари 16, 2022 качеството е много кофти, не е включен нощния режим Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.