BANNN Публикувано Юли 14, 2010 Публикувано Юли 14, 2010 Аха ето защо преди седмици ми направи мизерийка настолния и телефона забиваше на средата и се наложи да прибегна до лаптопа :exclaim: 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 WiFi Sync намален на 2.99$ в Cydia. Ако някой е имал мерак да я купи сега е по-евтина. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 Някой ако я иска, ще му я подаря. Само вижте как да се прехвърли лиценза. Цитирай
Nistel Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 И аз имах големи проблеми с нея. Не можех да синхронизирам изобщо по нормалния начин. А я купих на 10$ И без пари да я пуснат не ви трябва. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 В интерес на истината, програмата си струва $9.99. Проблемите идват, когато трябва да се ресторне телефон, а на мен това ми се случва ежедневно. Ако разполагате с два компютъра и на единия само синхронизирате телефона си, е безценна. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Юли 2, 2011 Публикувано Юли 2, 2011 Що се занимавате с глупости бре хора,имайте търпение малко докато излезе iOS 5,там е вградена тази функция! 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 2, 2011 Публикувано Юли 2, 2011 Знаем, че е вградена тази функция... Е и.... Тук обсъждаме конкретно приложение. Ако не те интересува, ако обичаш, не пускай спам. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.