apomarinov Публикувано Май 29, 2022 Публикувано Май 29, 2022 Обслужва ли се напълно и от кого за айфон от чужбина? Цитирай
kal1ch Публикувано Май 30, 2022 Публикувано Май 30, 2022 (редактирано) Преди няколко години бях питал iStyle дали обслужват устройства с AppleCare и получих положителен отговор. Предполагам, че това важи за всеки оторизиран сервиз. Но тъй като устройството е от чужда държава, възможно е да бъде отказано обслужване. Apple имат някакви странни условия по този въпрос. Редактирано Май 30, 2022 от kal1ch контекст 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 31, 2022 Публикувано Май 31, 2022 Никога не са ми отказвали гаранция с AC. Било то за телефон купен от Англия/Германия или за лаптоп от щатите. Условието е самата гаранция да е закупена в същата страна, откъдето е взето устройството. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
apomarinov Публикувано Май 31, 2022 Автор Публикувано Май 31, 2022 Тоест дори ако го занеса в друга държава с официален епъл, пак няма да ми я уважат? Цитирай
kal1ch Публикувано Май 31, 2022 Публикувано Май 31, 2022 Мисля, че е най-добре да питаш директно оторизираните сервизи. 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Юли 24, 2022 Автор Публикувано Юли 24, 2022 Случи му се случка и ми го замениха, 12 про 128ГБ с остатъчни 5м от кеъра, бих искал да го продам но не съм сигурен колко да му искам? Не го намирам никъде нов за сравнение. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.