Айхан Публикувано Юни 3, 2022 Публикувано Юни 3, 2022 Здравейте ,нов съм във форума , и като цяло с iphone .И така закупих си iPhone 13 ,но вчера забелязах че при снимки със слабо оствение има отблясък от обектива така наречените зелени точки ,кълба.Има ли решение на този проблем ,или ще трябва да се чака актуализация за оправямето на този проблем ,много е дразнещо .Благодаря Цитирай
Русев Публикувано Юни 3, 2022 Публикувано Юни 3, 2022 Калъф протектор на камерите нещо да има?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Айхан Публикувано Юни 3, 2022 Автор Публикувано Юни 3, 2022 (редактирано) Протектор на камерите нямам ,но имам кейс прозрачен,пробвах снимка и без него но пак си ги има въпросните.Вече обмислям връщането му,имам 30 дневен срок ,защото телефон за 1700 лв това е недопустимо Редактирано Юни 3, 2022 от Айхан Цитирай
robot Публикувано Юни 4, 2022 Публикувано Юни 4, 2022 Отблясъците от обектива са напълно естествени и нормални, и се появяват когато заснемете обект или сцена, в която ярка светлина е насочена към сензора на телефона. При по-големи сензори и обективи отблясъци са още по-силни. При DLSR-ите се наблюдава същия проблем и затова се използват сенници на обектива, или различни покрития и филтри Цитирай
Айхан Публикувано Юни 4, 2022 Автор Публикувано Юни 4, 2022 Да вече съм на ясно .Благодаря за отговорите Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 6, 2022 Публикувано Юни 6, 2022 За жалост този проблем е наличен, откакто почнаха да правят айфоните с изпъкнали камери, иначе казано - от iphone 6...Дразнещо е и става все по-зле с всяка изминала година, когато увеличават броят на камерите и размерът им, но засега няма какво да се направи. Ще е интересно ако от Епъл успеят да внедрят някакъв софтуерен трик, който автоматично да ги премахва след заснемането на всяка снимка, по подобие на това как работи deep fusion например... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.