raicho_n Публикувано Юни 6, 2022 Публикувано Юни 6, 2022 Здравейте имам проблем с приложението MeasureOn след ъпдейт не иска да се отвори тръгва да зарежда но не се получава . Моля някой ако се сблъсквал с нещо подобно да съдейства , че доста информация имам в приложението. Свързах се с бош но казаха че други оплаквания нямат да изчакам евентуален ъпдейт. Video.mov Video.mov Цитирай
0 raicho_n Публикувано Юни 7, 2022 Автор Публикувано Юни 7, 2022 (редактирано) Ами не не е на акаунт а на самия телефон и когато се изтрива иска да изтрие всичко . Пробвах да изтрия със старото им приложение и всичко изчезна след инсталиране на ново на програмата . Свързах се с бош искаха файлове от телефона и сега чакам . Редактирано Юни 7, 2022 от raicho_n Цитирай
0 raicho_n Публикувано Юни 7, 2022 Автор Публикувано Юни 7, 2022 Пробвах и с рестарт не става . Проблема е в приложението свързаха се с мен от бош и казаха че в най скоро време ще има ъпдейт с корекции. Благодаря Ви все пак. Остава чакане Цитирай
Въпрос
raicho_n
Здравейте имам проблем с приложението MeasureOn след ъпдейт не иска да се отвори тръгва да зарежда но не се получава .
Моля някой ако се сблъсквал с нещо подобно да съдейства , че доста информация имам в приложението.
Свързах се с бош но казаха че други оплаквания нямат да изчакам евентуален ъпдейт.
2 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.