ML16 Публикувано Юни 12, 2022 Публикувано Юни 12, 2022 @JmeLche за да работи CarPlay, Siri трябва да е активирано и настроено. 3 Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 13, 2022 Публикувано Юни 13, 2022 Някой с iOS 16 намери ли функцията "Always on display"? Ако да, къде се намира? Цитирай
Иан Иванов Публикувано Юни 13, 2022 Публикувано Юни 13, 2022 Тя ще е налична само за iphone 14 pro и max, доколкото четох. При тях херцовете ще падат до 1. 2 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Юни 15, 2022 Публикувано Юни 15, 2022 [mention=30848]JmeLche[/mention] за да работи CarPlay, Siri трябва да е активирано и настроено.Активирана е Siri ту го има- ту го няма бъг, ще е!Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
robot Публикувано Юни 17, 2022 Публикувано Юни 17, 2022 на 12.06.2022 г. в 18:30, chayanne написа: https://betaprofiles.com Ей от тук слагаш профил и ще ти излезе като ъпдейт. Sent from my iPhone using Tapatalk Беше ми интересно дали може да се инсталира бетата на неподдържан хардуер и не стана. Според сайта на епъл MacOS 13 няма да може да се инсталира на моя мак. Но ми беше интересно да пробвам 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 22, 2022 Публикувано Юни 22, 2022 Поне за момента не работи коректно! 1 Цитирай
robot Публикувано Юни 22, 2022 Публикувано Юни 22, 2022 (редактирано) на 20.06.2022 г. в 11:03, gorgior написа: Е, то така ако ставаше още да си карам с G4-kaта 🤣 Това ми е първия МАК, и доста неща уча в движение. Примерно в момента при Windows има начини да инсталираш 11ка на несертифицирани машини по заобиколен път. Така че просто тествам. Първият мак е винаги тестов, са казали по-мъдри хора от мен :), за това и не взех Apple Silicon за първа машина. Редактирано Юни 22, 2022 от robot Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Юни 24, 2022 Публикувано Юни 24, 2022 Пуснаха бетите и почнаха проблемите...от 2 дни съм на минусови температутиSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
gen4o Публикувано Юли 3, 2022 Публикувано Юли 3, 2022 Инсталирах си го на 12pro от https://betaprofiles.com/ и няма български, също така не работи хоризонталното отключване. Цитирай
profusion Публикувано Юли 3, 2022 Публикувано Юли 3, 2022 Е и аз от там сложих на айпада всичко ми е на бг! Цитирай
Mkarchev Публикувано Юли 3, 2022 Публикувано Юли 3, 2022 Не намирам Български език в настройките на езика в Ventura! Може май да не съм разбрал нещо,от тук написаното. Цитирай
gen4o Публикувано Юли 3, 2022 Публикувано Юли 3, 2022 Моя грешка, не се оправих с БГ менюто и се извинявам за прибързаният въпрос. Все пак нещо което не мога да объркам е че телефона прегрява и затъмнява екрана понякога при продължително ползване. Батерията пада по бързо. Цитирай
Калина82 Публикувано Юли 25, 2023 Публикувано Юли 25, 2023 на 6.06.2022 г. в 22:21, DreamcatcheR написа: Официално iOS 16 и macOS Ventura включват български системен език! Доживяхме! Дано това е началото на постепенно добавяне и на други функции включващи български в бъдеще, като например Siri, Live text, Translate, Dictation... Първата стъпка е направена! Може и да е 10 години по-късно, но най-накрая се направи. За macOS Ventura - все още няма системен български език! Цитирай
Veselin Panov Публикувано Юли 26, 2023 Публикувано Юли 26, 2023 Аз български на мак-а не виждам, въпреки че е сетнат като дефолтен и региона е България. Цитирай
Павел Василев Публикувано преди 14 часа Публикувано преди 14 часа (редактирано) Привет колеги, към днешна дата MacBook Pro 14 М4, има ли наистина официален български интерфейс, не говорим да можеш да пишеш на БГ език и съответната БГ локация, говорим както го има вече изцяло меню на бг език при айфоните? Всичките ми компютри и лаптопи през годините ми са били с Windows, обмислям за в бъдеще да премина за първи път евентуално към Mac като избора ми ще е новия MacBook Pro 14 М5, но за мен е важно да има български интерфейс, моля за ваши скрийншотове с българско меню да видя, благодаря Ви предварително? Редактирано преди 14 часа от Павел Василев Цитирай
robot Публикувано преди 13 часа Публикувано преди 13 часа Не, няма български език на MacOS като цяло, независимо от модела макбук. Може да избираш език на отделни приложения да са на български, ако го поддържат, но не и на цялата ОС. 1 Цитирай
Павел Василев Публикувано преди 12 часа Публикувано преди 12 часа Жалко, ами това не е ли от Мак: Цитирай
Alxx® Публикувано преди 12 часа Публикувано преди 12 часа Само ти ли не виждаш подсказки, че снимката е менте? 1 Цитирай
robot Публикувано преди 11 часа Публикувано преди 11 часа преди 42 минути, Павел Василев написа: Жалко, ами това не е ли от Мак: Не, това прилича на AI генерирано изображение, виж че има странни неправилни думи. По принцип дори и да има превод, аз лично не го препоръчвам - единственият език на който е правилно да се ползва всичко което е компютър е английски, тъй като 99.99% от термините нямат превод на друг език, освен някакви странни комбинации, които объркват повече хората. Всички ОС - и мобилни и десктоп, които са преведени изглеждат и звучат странно и грешно, и неправилно. Знам че много хора не са съгласни с това, на от езикова гледна точка е така. За това се ползват и чуждиците, в което няма нищо лошо. Езиците са богатство, но не и в съвременния свят, в който няма нужда от стотици различни езици, и се надявам рано или късно хората да се обединят и заговорят на един общ език. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа (редактирано) Абсолютно съм съгласна за бг езика и техниката, влудяващо е просто, от време на време ми се налага да помагам на мъжа ми нещо по телефона, а той го ползва с бг меню, е не става, обръщам на английското, върша си каквото трябва и връщам. Не е каприз, не е хейт, просто изглежда и звучи нелепо в превод. Съжалявам за офтопика и за да не е съвсем такъв - към автора на въпроса - просто опитай мак, разцъкай, пипни и няма да искаш български, лесно е, интуитивно е и от как съм с мак, може би вече 5-6 години, не помирисвам уиндоус и никога не бих се върнала на него. Редактирано преди 9 часа от dessyteneva 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.