Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

По повод БГ интерфейс за Mac OS и за Watch Ultra 2, писах им към Apple Support за Mac OS и отделно за Watch Ultra 2, за възможността да добавят БГ интерфейс тук: https://www.apple.com/feedback/ , това е единственото полезно нещо което мога да направя в моя случай, наясно съм че е малко вероятно да стане скоро ако и изобщо стане, но щом го направиха за iPhone и за iPad, логично е да има голям шанс и за Mac OS и за Watch Ultra 2.

Публикувано
преди 21 часа, Павел Василев написа:

@robot Благодаря за полезните насоки, какво мислиш за iMac 24" M4, там как ще е положението като цяло, ще се ползва само и единствено в къщи и в същото време ако се наложи да се премества в друга стая ще е достатъчно мобилен тъй като компютъра си е вграден в дисплея, за да бъда максимално изчерпателен ето за какво използваме лаптопа ни в къщи.

Освен стандартното сърфиране, основно го ползвам да гледаме платени филми от HBO Max, 24 екран би ми бил много по-комфортен в този случай, ползваме много и YouTube Premium също платен абонамент, wi-fi ни е безжичен от геймърски рутер на ASUS - Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz, 5 GHz, имаме черно бял лазерен принтер - HP Laser Jet Pro M203dw, свързан е с лаптопа ни и от който ви пиша сега, чрез wi-fi direct чрез рутера, свързан ни е и смарт телевизора ни LG, също чрез wi-fi direct през рутера, всичко това ще работи ли безпроблемно към iMac 24" M4, и не на последно място там как стоят нещата с БГ интерфейс?

Тук наистина другите колеги може да помогнат повече, аз нямам нито телевизор, нито такъв тип рутери, нито принтер, не съм ползвал и wi-fi direct. Най-вероятно работят по различен начин от уин лаптоп, но не мога да кажа със сигурност.

Относно мобилността - единственото което мен ме притеснява е местенето на iMac 24" от една в друга стая, е че ще трябва да го изключваш напълно, за разлика от лаптоп или таблет, но поне нямаш един тон кабели.

Аз свързвам лаптопа и таблета с HDMI кабел към външни монитори, ползвам и Google Chromecast за да стриймвам безжично от ютуб, HBO или друг апп на монитор и това е.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...