Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

2083875945_!AppleWatchSeries7GPSCellular!iSTYLE.thumb.png.37ba978612130aa0380436049fd6928b.png

iStyle започнаха да рекламират Apple Watch Series 7 Cellular за официална продажба в България. Все още не става ясно в мрежата, на кой оператор ще могат да работят. В сайта на Apple също все още не  упоменато.

Редактирано от ML16
Публикувано

Yettel обявиха плана при тях, 4.99 лв на месец.

Публикувано

Много странно, че са писали само СЕ и 7ца ... другите 4 модела с ЛТЕ кво ги правиме 🤔

Правят реклама на двата последни модела, защото само тях ще предлагат, но няма причина и по-старите да не работят с e-sim. Дано и другите оператори предложат услугата. 

Редактирано от ne4o

Някак ме съмнява да е това ... не че се сещам какво може да е ограничението, но все пак проверих преди да пиша...

Факт е, че е много двусмислено ... но...

Screenshot 2022-06-12 at 21.32.16.png

Редактирано от kawabiker
Публикувано

То ако не е LTE версия наистина няма как да и сложиш eSIM

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Само със 7ца и SE ...

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

А дали ще става на часовник който не е закупен от тях. В смисъл имам 7 cellular от Англия, дали ще мога да активирам е-сим от Йетел?!

Публикувано

Нв би трябвало да има проблем. Защо не се обадите да ги питате?

Публикувано

Казаха ,че не става ако не е предназначен за България
Реших да отида направо в офис и съжалих жестоко. Тотално некомпетентни, реших да взема зеления 45мм 1:30ч ме мотаха и накрая ми казват Ами ние го нямаме наличен и нещо заявката ви за активация не става..... Откачих направо. Служителката беше нова и необучена, по-старшата бе заета да набута на един старец 2 тел с две сим карти и куп други глупости и въобще не и се занимаваше с нея, нахока я и вика оправяй се......
След толкова чакане си взех личната карта и отидох в друг магазин в съседния мол и на въпроса на служителката с какво да помогнем и казах,че без да искам да я обидя искам да ме обслужи най-компетентния служител, дойде едно момиче и след има няма 6-7 Мин вече разпечатвах новия ми часовник.

Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

И на база на какво ограничение не може да стане?
Не вярвам.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

На база, че искат да ти продадат още един, вместо да си ползваш сегашния. 

Публикувано

Изпълнени таргети =бонуси. Служителите в магазините и майките си биха продали, само и само да изпълнят таргетите си. Избягвам ги всячески. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...