profusion Публикувано Юни 28, 2022 Публикувано Юни 28, 2022 Ако някой ползва електронен подпис и подписва документи (пдф), да каже има ли алтернатива на Adobe Acrobat? (че последната ми е много мудна) Цитирай
OXYGEN Публикувано Юни 29, 2022 Публикувано Юни 29, 2022 Електронен подпис като КЕП имаш предвид? Защото иначе предполагам знаеш за Signature в Preview на Мака и после използваем и от iPhone? Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 29, 2022 Публикувано Юни 29, 2022 https://apps.apple.com/ie/app/evrotrust/id1195807317 Това не върши ли работа? Цитирай
profusion Публикувано Юни 29, 2022 Автор Публикувано Юни 29, 2022 Електронен подпис като КЕП имаш предвид? Защото иначе предполагам знаеш за Signature в Preview на Мака и после използваем и от iPhone?Да имам предвид подпус с флашка Цитирай
profusion Публикувано Юни 29, 2022 Автор Публикувано Юни 29, 2022 https://apps.apple.com/ie/app/evrotrust/id1195807317 Това не върши ли работа?Това е с абонамент облачен с определен брой подписвания. Моя подпис е с карточетец. Цитирай
ML16 Публикувано Август 2, 2023 Публикувано Август 2, 2023 Да използвам темета, трябва ми електронен подпис (КЕП) за ЮЛ, от тези с флашките. Питах Evrotrust те казаха, че не може да гарантират, че ще работи нормално под macOS. От b-trust казаха - да би трябвало да работи нормално. Преди да взема някой може ли да сподели опит, кое работи със сигурност. Освен това MAC-ми е само с USB-C, тоест най-вероятно ще трябва да ползвам dongle към USB-A. macOS Ventura /Chip Apple M1 Pro/ Цитирай
mirror Публикувано Август 2, 2023 Публикувано Август 2, 2023 Подписвам през телефона чрез b-trust, на компютър само набирам документите. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 2, 2023 Публикувано Август 2, 2023 b-trust ползва колега с Мак 16" и Вентура, само, че ползва Мозила за браусър и Фоксит вместо акробат. 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Август 2, 2023 Публикувано Август 2, 2023 (редактирано) Infonotary + Mac, няма проблем с подписване на PDF и Word файлове. Проблем е ако се подписване в сайт, и сайта използва Nexu. Редактирано Август 2, 2023 от Veselin Panov Цитирай
eXtazy Публикувано Август 2, 2023 Публикувано Август 2, 2023 Аз също съм с Infonotary и нямам проблеми с Firefox и PDF Цитирай
judasa Публикувано Август 2, 2023 Публикувано Август 2, 2023 Btrust. macOS. Работи със сафарито. Където не може ползвам edge. Подписвам страници в акробата без проблем. Цитирай
MacIlian Публикувано Август 2, 2023 Публикувано Август 2, 2023 (редактирано) Преди два дни, след 9 години ползване смених mLector-S EVО на инфонотари от ~ 60 лв. за три години без нов карточетец (стария е само USB-A) с b-trust за три години с карточетец Comitex CCR7115B-02 (SIM size USB Type C) за 36 лв. тотал (~153 лв. за ЮЛ). Без проблем работи и с преходник към USB-A от алито за 50 ст. Няма проблем и с инсталацията на MBP и на iMac-a, safari, chrome, firefox. В интерес на истината и с инфонотари карточетец mLectro-S EVO не съм имал проблем с инсталациите, даже сега мога да си менкам сим картата между двата карточетеца. Каките в офиса на Позитано 7 в София, са в час с нещата, свършихме за около 30 мин, от регистрацията до теста, даже от любопитство, и с преходник пробваха карточетеца дали работи! ПС. подписа в акробата дори не се наложи и да го променям, разпозна го от раз и използва всеки един от онези които бях създал преди това с инфонотари-то. Редактирано Август 2, 2023 от MacIlian 1 Цитирай
robot Публикувано Август 3, 2023 Публикувано Август 3, 2023 преди 12 часа, ML16 написа: Освен това MAC-ми е само с USB-C, тоест най-вероятно ще трябва да ползвам dongle към USB-A. macOS Ventura /Chip Apple M1 Pro/ В Борика имат и четци с USB-C, само трябва да си поискаш такъв. Аз последно като взимах, случайно попитах, и казаха че имат, но по дефолт си дават с USB-A 1 Цитирай
georgekodinov Публикувано Август 3, 2023 Публикувано Август 3, 2023 Аз обмислям да мина на evrotrust. Облачно подписване.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Август 3, 2023 Публикувано Август 3, 2023 Аз съм поне от 5 години с Евротръст. Тъпото е, че не се подържа навсякъде. Цитирай
nbotov Публикувано Август 18, 2023 Публикувано Август 18, 2023 Аз имам облачни b-trust и Evrotrust. За офлайн подписване взех на b-trust тъй като само те ми отговориха,че могат да работят и под safari с ползване на Keychain. Тук идва едно голямо, но. НАП не може под сафари заради начина на подписване, търговски също не става. Поради тези причини вместо да се мъча реших просто да използвам лисицата за тези задачи. Четеца е с Type-C.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 19, 2023 Публикувано Август 19, 2023 Microsoft пуснаха Edge for MAC. Цитирай
judasa Публикувано Август 20, 2023 Публикувано Август 20, 2023 Аз го ползвам повече от година. Не знам какво имате предвид, че сега е пуснат. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 21, 2023 Публикувано Август 21, 2023 на 18.08.2023 г. в 18:14, nbotov написа: НАП не може под сафари заради начина на подписване, търговски също не става. Поради тези причини вместо да се мъча реших просто да използвам лисицата за тези задачи. Четеца е с Type-C. на 19.08.2023 г. в 10:32, KurtiMakarov написа: Microsoft пуснаха Edge for MAC. Къде съм написал, че сега е пуснат? Цитирай
judasa Публикувано Август 21, 2023 Публикувано Август 21, 2023 Е те и мозила пуснаха. Добре де. Моя грешка. Не съм прочел добре. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.