adibet Публикувано Юли 18, 2022 Публикувано Юли 18, 2022 От както се появиха тези IMessages и FaceTime, вече 7-8 години не знам точно, смених няколко айфоня и сим карти на А1 3G, 4G, 5G и така и не успявам да пратя SMS. Някакви идеи? Цитирай
0 dessyteneva Публикувано Юли 18, 2022 Публикувано Юли 18, 2022 Не знам защо ти е да се набутваш със SMS, но в настройките на съобщенията отдолу има Send as SMS, ако го включиш, ще стане. 1 Цитирай
0 Русев Публикувано Юли 18, 2022 Публикувано Юли 18, 2022 Не е невъзможно да ти е изтрит SMS център, това е телефон /различен за всеки оператор/, който се пази в SIM картата и докато си с тази SIM карта - няма и да пратиш докато не се въведе. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Kery70 Публикувано Октомври 26, 2023 Публикувано Октомври 26, 2023 Добро утро, ще пиша тук за да не отварям нова тема, не успях да намеря такава за конкретното питане, а ако има предварително се извинявам. Проблема е следния, телефона на жена ми iphone 14, ios 16.7.1 от време на време не изпраща имейли през gmail пощата със стоковия клиент. Съобщението дава звук като за изпратено, и когато се направи проверка го няма нито в изпратени нито в драфтовете, все едно никога не е писано. Пише нов мейл праща го и всичко е наред. Дразнещо е, защото не винаги се случва и няма последователност. Някой дали се е сблъсквал с проблема, да даде съвет, защото в нета намерих тема за ios 7 със същия проблем и нищо по ново. Благодаря и хубав ден. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 robot Публикувано Октомври 26, 2023 Публикувано Октомври 26, 2023 Най-малкото е добре да ъпдейтне версията на iOS. Имаше няколко критични ъпдейта от тогава. Нарочно ли стои със стар iOS на съвместим телефон? Цитирай
0 Kery70 Публикувано Октомври 26, 2023 Публикувано Октомври 26, 2023 Не е нарочно, не го е ъпдейтнала ощеSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Русев Публикувано Октомври 26, 2023 Публикувано Октомври 26, 2023 Стар, стар, колко да е стар?16.7.1 е пуснат на 10-и този месец!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Kery70 Публикувано Октомври 26, 2023 Публикувано Октомври 26, 2023 Сега му направихме ъпдейта до 17.1 ще го следим тия дни как е. Идиотското е, че проблема няма закономерност. А пощата се ползва доста, като в нея има сложени няколко служебни пощи и gmail, и само през гугълската поща го прави тоя номер. Трябва да проверява всеки изпратен мейл, а преди това да запаметява текста в ноутс, за да не пише всичко отначало. Ще го следим в следващите дни. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 chayanne Публикувано Октомври 27, 2023 Публикувано Октомври 27, 2023 С 14 PRO max не съм имал подобни случаи. Ежедневно ползван gmail през стоковия мейл апп. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Kery70 Публикувано Октомври 27, 2023 Публикувано Октомври 27, 2023 И аз на моя нямам проблем с gmail и стоковия апп, започвам да се чудя дали не се получава конфликт от време на време с някой от служебните акаунти, единия ползва ексчейндж. Ще го следим следващите дни. Благодаря на всички. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 devalzh Публикувано Март 6, 2024 Публикувано Март 6, 2024 Здравейте! Може ли малко помощ, относно проблем при нов iphone 14 pro? При включване на мобилни данни си стои на 3g, смених СИМ картата с тази на приятел на който му излиза 5g и слагайки я в айфона отново изписва 3g. Проверих в менюто за настройки, но там е включен на 5g... някакви идеи? Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Март 7, 2024 Публикувано Март 7, 2024 (редактирано) Темата не е за този раздел. 1. Reset Network Settings 2. Settings / Mobile Service / Избираш картата / Voice & Data / Сложи го на 5G Auto. 3. И не на последно място, обнови IOS . Редактирано Март 7, 2024 от KurtiMakarov Цитирай
Въпрос
adibet
От както се появиха тези IMessages и FaceTime, вече 7-8 години не знам точно, смених няколко айфоня и сим карти на А1 3G, 4G, 5G и така и не успявам да пратя SMS. Някакви идеи?
11 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.