apomarinov Публикувано Август 24, 2022 Публикувано Август 24, 2022 От къде бихте препоръчали да се поръча къстъм макбук? Единствено виждам възможност от iStyle, с доставка 6-12седмици. Чудя се и дали сега(или до 6-12седм) е добро време да инвестирам в нов лаптоп. Сегашния базов 15” 2018 почна да сдава багажа в работата последната година. Цитирай
kal1ch Публикувано Август 24, 2022 Публикувано Август 24, 2022 (редактирано) Аз наскоро си поръчах от iCenter във Варна къстъм Mac Studio. Дори не се ангажираха със срок на доставка - казаха ми, че можело да отнеме и до 6 месеца. Дойде точно след месец. Всеки магазин оторизиран от Apple предлага къстъм конфигурации, обикновено със запитване и предварително плащане на някаква част от стойността. Правил съм сравнения в цените на къстъм конфигурациите в различни магазини и навсякъде са почти еднакви. Поръчай си от където ти е удобно и се приготви да чакаш известно време. Редактирано Август 24, 2022 от kal1ch 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Август 24, 2022 Автор Публикувано Август 24, 2022 попитах iCenter и разликата беше 1000лв 😳 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.