profusion Публикувано Септември 5, 2022 Публикувано Септември 5, 2022 Знам че телефоните като са с парола стават само за желязо, но така ли е и с маковете?Тия дни някой се е опитвал да напъва бравата въпреки че съм и със сот. Ще зимам и някаква камера защото има дни регулярно не съм в нас.Та въпросът ми е как мога да направя освен че да няма достъп до акаунта ми с информация и ако се открадне мака (mini) да става само за желязо за да не се продава после? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 5, 2022 Публикувано Септември 5, 2022 Еуементарно, ЛотсАн заключи дъното(не съм сигурен дали вече не е направено автоматично при новите модели). Буут в рикавъри и фърмуеър пасуърд лок. На старите като моя можеше да се прескочи, защото е в едната плочка рам, докато в новите е в Т2 чипа. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 6, 2022 Публикувано Септември 6, 2022 Е, буутни в рикавъри и виж локнат ли е с клауда, ако не е го направи оттам. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 6, 2022 Публикувано Септември 6, 2022 Мхм. Седи споко, без твоя акаунт няма да запали. 2 Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 9, 2022 Публикувано Септември 9, 2022 На маковете не се надявайте на такава защита, както при айфоните. Зависи от модела, при по старите ги боцкат софтуерно а при по новите хардуерно, но ги боцкат за съжаление... Единственото хубаво е, че дори(когато) се разбие защитата, няма вариант да достъпят инфото ви, но след преинсталация си го ползват без проблем. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.