Jim Публикувано Октомври 24, 2022 Публикувано Октомври 24, 2022 Здравейте, бихте ли ми препоръчали приложение или някакъв друг вариант за автоматично изчитане (на български) на всички нови e-mail-и, по време на шофиране? Благодаря предварително! Цитирай
0 profusion Публикувано Октомври 24, 2022 Публикувано Октомври 24, 2022 Едва ли има свястно такова за български. Цитирай
0 robot Публикувано Октомври 26, 2022 Публикувано Октомври 26, 2022 (редактирано) Има такава функционалност в Edge браузера. Имаш опция за изчитане на текста от страницата, бързина, и различни гласове, сред които и няколко български мъжки и женски. И ако ползваш уеб-базиран мейл, а не в мейл приложението, може да го ползваш да ти изчита мейлите, или каквото искаш друго. Работи доста добре бих казал 123444.mp4 Редактирано Октомври 27, 2022 от robot Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Октомври 26, 2022 Публикувано Октомври 26, 2022 Каня се отдавна да напиша за една нова функция, която мисля, че преди iOS 16, я нямаше. Ето сгоден момент. Отивате в settings - accessibility - spoken content и включвате Speak selection. Добре е detect languages също да е включено. После от voices - Bulgarian избирате daria - daria (enhanced). Дърпа си 80 МБ гласа, след което във всеки текст, който селектирате, имате опцията Speak (трябва да плъзнете опциите наляво, докато се появи), която чете доста добре български. За съжаление трябва да останете в съответното приложение. Ако излезете от него или заключите телефона, четенето ще спре. Но все пак мисля, че е интересно и може би полезно за някои. Пс. Ако някой прецени, може да премести поста и в темата за iOS 16. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
0 ludiamax Публикувано Ноември 4, 2022 Публикувано Ноември 4, 2022 Виж това, но не знам дали чете на български. https://apps.apple.com/ie/app/speechify-text-to-speech/id1209815023 Цитирай
Въпрос
Jim
Здравейте, бихте ли ми препоръчали приложение или някакъв друг вариант за автоматично изчитане (на български) на всички нови e-mail-и, по време на шофиране?
Благодаря предварително!
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.