dessyteneva Публикувано Ноември 18, 2022 Публикувано Ноември 18, 2022 Въобще ли я няма в settings & privacy? Не в настройките на профила, а в самото меню по-надолу? Вчера ми се наложи да преинсталирам приложението защото ми светеше горе в дясно, че имам непрочетено съобщение, а нямах. Като го отворих настройката не беше активирана, едва я намерих защото не съм я пипала откакто я пуснаха и беше изключена.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
chorlav Публикувано Ноември 18, 2022 Публикувано Ноември 18, 2022 Изобщо я няма. Когато го преинсталирам преди да се логна съм с тъмна тема. След като се логна в акаунта ми и става светла. Преди малко се логнах с на жена ми акаунта и при нея я имаше настройката за dark mode Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 18, 2022 Публикувано Ноември 18, 2022 Ох, нещо не ми дава да прикача шот, значи цъкаш на профила (снимката долу в дясно) и превърташ най-долу, точно над log out е менюто settings & privacy и в него четвърта от долу нагоре е настройката за тъмния режим.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
chorlav Публикувано Ноември 18, 2022 Публикувано Ноември 18, 2022 Появи се, благодаря ти много. Страхотна си!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 22, 2023 Публикувано Февруари 22, 2023 Тази опция някой има ли я в приложението? Цитирай
ML16 Публикувано Април 16, 2023 Публикувано Април 16, 2023 Някой забелязвали промяна при scroll/swipe скоростта във Facebook app-a. С един scroll минавате през доста по-малко постове на таймлайна? При мен се появи този бъг/функционалност във версия 410. Ако през TestFlight инсталирам бета версии на app-a в 411 пак е налично това държание, във версия 409 е Ок. Цитирай
ML16 Публикувано Април 18, 2023 Публикувано Април 18, 2023 С последния бета build на версия 411 бъга-а изчезна. Цитирай
Grievous Публикувано Март 20 Публикувано Март 20 Нямам съобщения, нито message requests и spam.Защо ми излизат във фейсбук, някой знае ли?Единствено се махат ако изтрия приложението и го инсталирам отново. След време пак се появява. Адски дразнещо е. Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 20 Публикувано Март 20 Много отдавна се появява този бъг, поне при мен, за съжаление така и не разбрах защо. Понякога се оправя и като отворя последния чат, ако съм писала от друго устройство, но най-често както каза и ти - с изтриване и инсталиране наново на приложението.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
MacIlian Публикувано Март 20 Публикувано Март 20 (редактирано) При мен се получава така когато имам съобщение в бизнес страницата която администрирам, ако има такава и при теб, може от там да е. Редактирано Март 20 от MacIlian Цитирай
Alxx® Публикувано Март 20 Публикувано Март 20 Пак има срив при мета, споко На месинджъра сървърите са ръждясали нещо днес сутринта. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.