Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Чисто нов iPhone 7 - добра идея ли е?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, изпадна ми чисто нов айфон седмица, проверих го по ИМЕИ не е активиран всичко е точно. Въпроса е понеже нали вече няма ъпдейти за него ще има ли проблеми с работата на приложенията като фейсбук, вайбър, месенджър и изобщо всякакви приложения? Ще може ли да се ползва нормално?

Публикувано

В близката една година най-вероятно няма да има проблем, до излизането на iOS 17, но аз не бих се качил на такъв влак.

За колко пари го предлагат?

Публикувано
  • Автор

350 лв

Публикувано

Качвай се. [emoji846]

Публикувано

350 лв.???? Я да се гръмнат. Искаш ли за 200 лв. iPhone 7 32GB rose gold в много добро състояние.

@Rozoveca

Публикувано
  • Автор

Въпроса е, че не е точно за мен, а трябва да е нов телефона..значи по-добре нещо на андроид макар че е непоносим компромис в случея...

Публикувано

По-добре айфон!

Публикувано

Ако пък държиш на Айфон и съответно има кой да ти направи услугата, в момента в А1 има промоция на SE 2022 г. който е на 380лв. в брой с най-високия план.

Публикувано
  • Автор
преди 9 часа, gorgior написа:

Непоносим компромис не е андроида, а айфона. Предполгам, че си решил да направиш подарък, но или не ти се дават пари или нямаш или .... няма значение (твоя си работа). Въпроса е : защо след като искаш да зарадваш някого му пробутваш телефон на повече от 5-6 години, след като можеш да у вземеш перфектен нов и модерен телефон , па макаюр и с андроид?! Хубаво си проверил , че не е активиран айфоня, а провери ли кога е произведен? И колко години е висял макар и неактивиран? Я разгледай какво предлагат магазините за 300-400лв па пак помисли за седмицата.

Няма да го купувам аз телефона, просто приятел искаше консултация дали е добра идея да се поръча съответния телефон. Както и да е - поръчан е вече, колкото изкара толкова. Едва ли xiaomi за 350 лв е по-добре от iPhone пък дори и седмица. Казвам го като iPhone user :D

Публикувано

Честно казано, ако ми се налага да избирам между айфон 7 за 350 лв и андроид до 300-400 лв., бих взел айфон. Няма андроид, който да работи по-добре от айфон.

Публикувано

Xiaomi e супер апарат, но с андроид, а андроидът стартира с проблемите след първият месец - забиване, рестартиране, възстановяване на рандъм настройки. Да, избирам iPhone 7, защото ще работи!

Публикувано

В края на краищата всичко е до претенциите на потребителя. Моята шестица все още работи при човека, на който я дадох, а дъщеря ми е с осмицата на мъжа ми и двете купувани нови и ползвани единствено от нас преди това. Седмицата за жалост я продадох на човек, с когото вече нямам контакт, за да разбера как е към момента. И да, аз също бих избрала айфон, вместо андроид от нисък клас за тази цена, защото просто са кошмар - имаме си два самсунга в къщи на родителите ми и като трябва да правя нещо там, за да им покажа, просто ми побелява главата. Ако батерията на седмицата не е сдала багажа от седене, всичко ще е наред за потребител, който не очаква да му сваля звезди, а просто да му служи като ежедневно устройство. Принципно с фабричния заряд би трябвало да могат да престоят доста време, затова и не ги зареждат до край, но колко точно си нямам идея, дано човекът има късмет!

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Всеки има право на лош вкус, а аз винаги избирам най-доброто - iPhone 7 😎.

Публикувано

Никога през живота си, не съм виждал iPhone да дава фира :). Цялата рода, които са над 60 годишни, ползват iPhone 7, SE 1st gen, 6s, 5s и още не са дали фира. И някой да не си помисли, че ги ползват само за Ало-Ало, не, позлват си facebook, instagram, tik-tok, mail app, spotify, а бе всякавки приложения. Имам една молба, не ме закачай повече с това какъв съм и какво правя, така както и аз не го правя, спрямо теб и  редовните посетители на форума. Благодаря!

Публикувано

Гогата е прав за две неща:

Състоянието на батерията след 5г престой в кутия и гаранцията. Остарелият хардуер може и да не пречи - зависи за какво ще се ползва все пак.

Публикувано

Имам един 5 S, който си работи нормално, та 7-цата със сигурност ще работи добре. До миналата година служебния ми телефон беше 7-ца. Ми беше си добре. И моето мнение е да я взимаш.

Публикувано

В случая аз бих избрал Андроид телефон. Седмицата вече е стара и ще и спрат поддръжката. Освен това някои Андроид телефони се справят доста прилично. Трудно е адаптацията да преминеш от една операционна система на друга.

Публикувано

Никога не бих взел Андроид различен от флагмански модел на реномирана марка. Ако дори и това направя.
Майка ми от край време заради българския език ползваше андроидски бюджетни варианти - както и Деси писа по-нагоре - абсолютен кошмар!
Ако работи поносимо първите 1-2 месеца, след това става ужас.
7-ца винаги ще е по-добре от андроид за същата сума.

Редактирано от OXYGEN

Публикувано

Ша ва замоля само да ньИ губитьИ добрия(уж) тон в темата...

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Взимай...и го дръж неразпечатан. Скоро продадоха 3G за доста добра сума. Кой знае след време някой дали няма да изчатка и да те позлати :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.