georgekodinov Публикувано Декември 24, 2022 Публикувано Декември 24, 2022 Колеги, чудя се дали и как и може ли да се ползва VoLTE на iPhone 13 в мрежата на а1. Ходих и питах на *88, казаха ми че съм го бил “имал”. Ама самия апарат няма опция да го пусна там където се избира 4 или 5g. Как да разбера дали го имам? И какво да направя за да го пусна? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Русев Публикувано Декември 24, 2022 Публикувано Декември 24, 2022 На новите /след 12 или 13/ май си е включено по default и няма опция за изключване. Най-лесно можеш да разбереш като започнеш разговор и си гледаш иконката за 5G, ако падне на 3G значи не ти работи. /за целта трябва да не си закачен на wi-fi мрежа/Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
0 Kery70 Публикувано Декември 24, 2022 Публикувано Декември 24, 2022 Трябва и човека с който говориш да го има пуснато.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
0 Grievous Публикувано Декември 24, 2022 Публикувано Декември 24, 2022 Да се повторя.Аз защо го имам на 14 Pro Max? Гледам в туй ирландско село ми кове от време на време и 5G. Цитирай
0 Русев Публикувано Декември 24, 2022 Публикувано Декември 24, 2022 Ами трябва и carrier update да е минал за съответната мрежа. Ако не се лъжа, в България и на трите не може да се изключи. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Така е. Опциите искаш или не искаш зависят от carrier bundle-a, зареден в телефона. Дали става дума за а1 или "ЕДИКОЙСИ" оператор в Папуа е все тая. 1 Цитирай
0 Anthony Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Аз имам бутона за включване и изключване на 14 Pro Max, както го имах и на 12 Pro. На А1 съм. Цитирай
0 simba4 Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Аз съм на A1 и Виваком, с 14 Pro и го нямам!Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro Цитирай
Въпрос
georgekodinov
Колеги, чудя се дали и как и може ли да се ползва VoLTE на iPhone 13 в мрежата на а1.
Ходих и питах на *88, казаха ми че съм го бил “имал”. Ама самия апарат няма опция да го пусна там където се избира 4 или 5g.
Как да разбера дали го имам? И какво да направя за да го пусна?
Sent from my iPhone using Tapatalk
7 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.