Русев Публикувано Февруари 13, 2023 Публикувано Февруари 13, 2023 https://www.banatik.com/bg/air-tag/ Тази оферта ми се струва прекалено добра, някой ползвал ли е този магазин и дали да очаквам проблеми ако поръчам?Има ли вариант да дойде неоригинално устройство? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2023 Публикувано Февруари 13, 2023 От този сайт не бих се притеснявал само за качеството на стоката...достатъчно ми беше да поразгледам. 1 Цитирай
robot Публикувано Февруари 13, 2023 Публикувано Февруари 13, 2023 (редактирано) Сайтът очевадно е фейк. Като по учебник отговоря на всички червени флагове, че нещо не е ок Редактирано Февруари 13, 2023 от robot 2 Цитирай
zlia Публикувано Февруари 13, 2023 Публикувано Февруари 13, 2023 Към двамата писали преди мен. За да сте полезни, кажете какво ви притеснява в сайта?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 14, 2023 Публикувано Февруари 14, 2023 Аз съм направил поръчка, днес трябва да дойде. Малко по късно ще разбера каква е истината 1 Цитирай
miroslavm Публикувано Февруари 14, 2023 Публикувано Февруари 14, 2023 (редактирано) преди 10 часа, zlia написа: Към двамата писали преди мен. За да сте полезни, кажете какво ви притеснява в сайта? Sent from my iPhone using Tapatalk Единственото което ме притеснява мен в този сайт е,че в “Мнения на клиенти” само Корнелия Нинова не е дала отзиви и то на английски,колко е оригинален Еар тага и как върши много работа.Иначе всичко друго си е наред на сайта,има телефон за контакти ,адрес,абе всичко изглежда много коректно. Редактирано Февруари 14, 2023 от miroslavm 3 Цитирай
robot Публикувано Февруари 14, 2023 Публикувано Февруари 14, 2023 (редактирано) преди 22 часа, zlia написа: Към двамата писали преди мен. За да сте полезни, кажете какво ви притеснява в сайта? Sent from my iPhone using Tapatalk Червени флагове при сайтове за продажба са: 1 - Лош и неугледен външен вид, преводът често е лош, като се използват нетипични думи, като ясно си личи машинния превод. 2 - Съобщения от типа "Ограничена оферта", "Побързай", "Само в следващите .... " и подобни 3 - В Контакти и За нас, липсва реална информация за търговеца, имат "десетки хиляди" доволни клиенти, а никой не ги е чувал 4 - Оставени са мнения от клиенти, които след като се потърсят по снимка, се вижда че се подвизават и под други имена, и снимката, най-често е стокова. Неда Ботева, случайно се подвизава и като Валерия Тесарова 5 - След проверка в WHOIS - https://who.is/whois/banatik.com се вижда че сайта е регистриран в Рейкявик, без ясни собственици и фирма зад него 6 - След малко търсене в интернет, излизат само негативи https://www.scamdoc.com/view/1185693 7 - Като цяло, сайт който продава едва три продукта с огромни отстъпки, които нямат нищо, ама нищо общо, е супер съмнителен и странен Редактирано Февруари 14, 2023 от robot 13 Цитирай
venelin111111 Публикувано Февруари 15, 2023 Публикувано Февруари 15, 2023 Аз съм направил поръчка, днес трябва да дойде. Малко по късно ще разбера каква е истината И истината каква се оказа ?Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Февруари 16, 2023 Публикувано Февруари 16, 2023 Е то е ясно - Bluetooth Tag от Ali-то за 2.54$. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 16, 2023 Публикувано Февруари 16, 2023 Трябваше още във вторник да ги доставят, нооооо още чакам. Цитирай
robot Публикувано Февруари 17, 2023 Публикувано Февруари 17, 2023 Това с този препарат за коса е още едно доказателство че сайта не е ок. Дори не е направен както трябва - препарата за коса отвън е без отстъпка, а при клик е със 75% отстъпка Плешивите мъже са най-добре, според едно изследване, жените ги смятат за по-сексапилни и потентни от тези с коса 😉 преди 21 часа, gorgior написа: Тия плешивите, явно сме най-будали! 😀 2 Цитирай
momchil_g Публикувано Февруари 24, 2023 Публикувано Февруари 24, 2023 на 16.02.2023 г. в 11:07, gorgior написа: Един комшия от трънско казваше така : от тия работи че ми покара косу кога ми покара на к*рът нокът! 🤣 А тоя нокът после как ще се реже не знам ... Цитирай
mirror Публикувано Февруари 25, 2023 Публикувано Февруари 25, 2023 @KurtiMakarov, пристигна ли еър тага? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 25, 2023 Публикувано Февруари 25, 2023 (редактирано) Дори не я взех от спедитора! Няма тест и преглед няма номер, на който да се обадиш да поискаш преглед. Идва от Румания. И направо отказах пратката. Редактирано Февруари 25, 2023 от KurtiMakarov 3 Цитирай
venelin111111 Публикувано Февруари 25, 2023 Публикувано Февруари 25, 2023 Изпуснал си страшни ментета, не поправимиSent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Февруари 27, 2023 Публикувано Февруари 27, 2023 Като видиш сайт и на контакти няма реално физически адрес тел фирма и т.н. а ти излизат 3 поленца празни, бягай с 200! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.