Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

https://www.banatik.com/bg/air-tag/

Тази оферта ми се струва прекалено добра, някой ползвал ли е този магазин и дали да очаквам проблеми ако поръчам?

Има ли вариант да дойде неоригинално устройство?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
Публикувано

От този сайт не бих се притеснявал само за качеството на стоката...достатъчно ми беше да поразгледам.

Публикувано (редактирано)

Сайтът очевадно е фейк. Като по учебник отговоря на всички червени флагове, че нещо не е ок

Редактирано от robot
Публикувано

Към двамата писали преди мен. За да сте полезни, кажете какво ви притеснява в сайта?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз съм направил поръчка, днес трябва да дойде. Малко по късно ще разбера каква е истината :)

преди 10 часа, zlia написа:

Към двамата писали преди мен. За да сте полезни, кажете какво ви притеснява в сайта?

Единственото което ме притеснява мен в този сайт е,че в “Мнения на клиенти” само Корнелия Нинова не е дала отзиви и то на английски,колко е оригинален Еар тага и как върши много работа.Иначе всичко друго си е наред на сайта,има телефон за контакти ,адрес,абе всичко изглежда много коректно. 

Редактирано от miroslavm
преди 22 часа, zlia написа:

Червени флагове при сайтове за продажба са:

1 - Лош и неугледен външен вид, преводът често е лош, като се използват нетипични думи, като ясно си личи машинния превод.

2 - Съобщения от типа "Ограничена оферта", "Побързай", "Само в следващите .... " и подобни

3 - В Контакти и За нас, липсва реална информация за търговеца, имат "десетки хиляди" доволни клиенти, а никой не ги е чувал

4 - Оставени са мнения от клиенти, които след като се потърсят по снимка, се вижда че се подвизават и под други имена, и снимката, най-често е стокова. Неда Ботева, случайно се подвизава и като Валерия Тесарова

2.thumb.jpg.9dfef51423f9547926c691418105ac43.jpg

5 - След проверка в WHOIS - https://who.is/whois/banatik.com се вижда че сайта е регистриран в Рейкявик, без ясни собственици и фирма зад него

6 - След малко търсене в интернет, излизат само негативи https://www.scamdoc.com/view/1185693

4.thumb.jpg.e66fb5306ee26fe9635d8fbd68db0f01.jpg

7 - Като цяло, сайт който продава едва три продукта с огромни отстъпки, които нямат нищо, ама нищо общо, е супер съмнителен и странен

3.thumb.jpg.e1ebc120a4e7344499422f1467dec429.jpg

Редактирано от robot
Публикувано
Аз съм направил поръчка, днес трябва да дойде. Малко по късно ще разбера каква е истината

И истината каква се оказа ?

Sent from my Айфон using Tapatalk
Публикувано

Е то е ясно - Bluetooth Tag от Ali-то за 2.54$.

Публикувано

Трябваше още във вторник да ги доставят, нооооо  още чакам.

Публикувано

Това с този препарат за коса е още едно доказателство че сайта не е ок. 

Дори не е направен както трябва - препарата за коса отвън е без отстъпка, а при клик е със 75% отстъпка :D 

Screenshot2023-02-17082644.thumb.jpg.39414434309e5f24cea7c41d82e6d268.jpg

Плешивите мъже са най-добре, според едно изследване, жените ги смятат за по-сексапилни и потентни от тези с коса 😉

преди 21 часа, gorgior написа:

Тия плешивите, явно сме най-будали! 😀

Публикувано
на 16.02.2023 г. в 11:07, gorgior написа:

Един комшия от трънско казваше така : от тия работи че ми покара косу кога ми покара на к*рът нокът! 🤣

А тоя нокът после как ще се реже не знам ...

Публикувано

@KurtiMakarov, пристигна ли еър тага?

Дори не я взех от спедитора! Няма тест и преглед няма номер, на който да се обадиш да поискаш преглед. Идва от Румания. И направо отказах пратката.

Редактирано от KurtiMakarov
Публикувано

Изпуснал си страшни ментета, не поправими

Sent from my Айфон using Tapatalk

Публикувано

Като видиш сайт и на контакти няма реално физически адрес тел фирма и т.н. а ти излизат 3 поленца празни, бягай с 200!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...