kal1ch Публикувано Юни 5 Публикувано Юни 5 Имат срив - https://www.apple.com/support/systemstatus/ 1 Цитирай
penmark Публикувано Юни 9 Публикувано Юни 9 Ъпдейт на мрежовите настройки General > About и излиза 3 Цитирай
kototakoa Публикувано Юли 14 Публикувано Юли 14 Здравейте, нормални ли са тези празни пространства в Battery level, когато телефона не е ползван? 1 Цитирай
simba4 Публикувано Юли 14 Публикувано Юли 14 Разбра се! Даже, това е признак, че нямаш точене на батерия!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Август 9 Публикувано Август 9 Защо е изтрит последния ми пост, та нима iOS 17.6.1 не е факт? Не съм нарушил по никакъв начин правилата на форума, не съм писал инфо за тази ос защото има само “важни отстранени проблеми и оправен проблем с включване-изключване разширена защита на данните”Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Август 9 Публикувано Август 9 😢 май без да искам в бързината да го лайкна и може да съм го затрил. Беше скрийншот на 17.6.1, нали? Не мога да го възстановя. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Август 10 Публикувано Август 10 преди 13 часа, venelin1111gmail написа: ... не съм писал инфо за тази ос защото има само “важни отстранени проблеми и оправен проблем с включване-изключване разширена защита на данните” Не беше ти, аз бях. А мнението е изтрито поради същата тази причина по-горе. 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 Знам, че сигурно е невъзможно, но все пак да попитам - има ли начин да се изключи автоматичното преминаване на приложенията от български на английски? С въвеждането на нашия език всички приложения започнаха да изискват задаването му по подразбиране, за да са на български, превежда ми дори мейлите в gmail. Не харесвам менюто на бг и не искам да го настройвам, тая малка надежда, че има решение на този глупав проблем, без да го правя. Цитирай
robot Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 (редактирано) Аз също обичам всичко да ми е на английски, тъй като българските преводи не са точни, и съм направил ето тук настройките да са ми по този начин, съответно английският ми е на първо място, и всяко приложение първо се съобразява с тази настройка. Също така регионът ми е US, ако има значение за това, и съответно никога не съм виждал някой апп автоматично да ми превежда нещо на БГ. Отделно в iOS настройките на всеки апп, който е мултиезичен имаш настройки на езика - там може да избереш английски, ако по някаква причина е избран БГ. Също така - специално за гугъл приложенията, виж в настройките на гугъл акаунта си - и там да ти е избран английски като основен Редактирано Август 14 от robot 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 То при мен е малко странно - хем искам телефонът да си е на английски, хем българските приложения да са си на бг и да не ми превежда мейлите, сега ще разчопля настройките на самите приложения, това не се бях сетила. За региона не знам, акаунтът ми по принцип си е бг, ако сменя региона, да не стане да не мога да си тегля и ъпдейтвам приложенията. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 А толкова много жадувахме и чакахме българско меню на устройствата си. "Разгеле" беше писал някой. "Доживяхме" друг и т. н. 2 1 Цитирай
simba4 Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 Очаквам с нетърпение превод на български във вградения преводач, това ще е полезно.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 Аз съм доста далеч от треската за българско меню, винаги съм си ползвала телефоните на английски, независимо андроид или айфон и така съм свикнала. Виж, превод на бг, Siri на бг, това бих ползвала, но не мога да възприема менюто на бг, побърква ме просто. Мъжа ми си го е пуснал и като трябва да му покажа нещо на телефона, направо не знам кое къде е, толкова ми е неудобно. Иначе по темата с приложенията - имам частичен успех с настройките на самите тях, много странно, но вероятно заради самите разработчици, някои от тях привеждат частично - примерно хедъра е на бг, но навътре в менюто нещата са на английски. Явно няма пълно щастие, но поне спря да ми превежда мейлите. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 Единственото, което за мен има смисъл е да добавят поддръжка на български език в сири. Всичко останало ми е тотално безполезно. 2 2 Цитирай
Русев Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 Без българско меню как щяхме да си даваме старите устройства на майки, баби, лели и т. н. ?Именно поради същата причина си държа и аз телефона на бг, че като започна да давам указания от разстояние и ме питат “сега в осезания ли да влезна?” и започвам да се чеша там където не ме сърби Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 4 Цитирай
stangen Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 Знам, че ще скочите, ама аз пък си харесвам българският език в телефона. Оправям се чудесно с английският и да, дразни ме част от превода, но пък си ме радва да си го прочета на родният ми език. За Сири на БГ не мечтая, може би с ChatGPT може да се случи нещо по въпроса ...но ще видим. 2 Цитирай
robot Публикувано Август 14 Публикувано Август 14 (редактирано) Не смятам че има спор между БГ и ЕN меню. Всеки си го ползва както намери за добре. За мен лично БГ превода на софтуер не е ок, има термини които нямат български аналог и звучат още по-объркващо на български. Иначе за ChatGPT - и в момента може да се ползва на БГ, може да му говорите на БГ, разбира и отговаря перфектно, само акцента му е малко странен. (тук думата "АП" е просто чудна , както и "хаптична") преди 9 часа, dessyteneva написа: То при мен е малко странно - хем искам телефонът да си е на английски, хем българските приложения да са си на бг и да не ми превежда мейлите, сега ще разчопля настройките на самите приложения, това не се бях сетила. За региона не знам, акаунтът ми по принцип си е бг, ако сменя региона, да не стане да не мога да си тегля и ъпдейтвам приложенията. Всичко при мен се тегли и ъпдейтва без проблем, независимо от региона, него съм го сложил заради някои функции на Сири, които работят само ако си с US и заради Look up опцията във Photos аппа. Редактирано Август 14 от robot 1 Цитирай
penmark Публикувано Август 23 Публикувано Август 23 Сутринта тихомълком дойде това за часовника. Гледам, че никой не е писал за ъпдейт. Е то на картинката пише какво фиксва 🤣 Коментарите които трият са от сорта “Има нов ъпдейт.” 😁 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Август 29 Публикувано Август 29 iOS 17.6.1 след днешния ъпдейт на фейсбук иконата стана черна както е в дарк моуд на iOS 18, но липсва опция да я променя. Някой има ли подобен "проблем"?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Август 29 Публикувано Август 29 Все същото, докато се инсталира е нормален цвят, и после става черна. Не е важно, просто ме дразни Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Август 29 Публикувано Август 29 Пробвай да минеш от нощен в дневен режим ръчно!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Август 29 Публикувано Август 29 Карай с черна икона , бърка ли те? Няма драма.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Август 29 Публикувано Август 29 Пробвай да минеш от нощен в дневен режим ръчно!Sent from my iPhone using Tapatalk ProНе става , фейсбук винаги е бил бъгав, не ме бърка, просто ме дразни визуално. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.