Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, да попитам защо е затворен сервиза от 2 дена? :no: ;(

Аз идвах лично следобяд към 3:30 и на другия ден към 4:00-4 и нещо, но беше затворено.Звъннах по телефона за връзка, но беше изключен :( също видях и още едно момче с мен се чудеше, даже май и той звънна по тела, но както казах беше изключен и си тръгна.. и аз малко по-късно. Някаква идея кога ще е отворено? :(

п.п. разгледах в търсачката, не намерих подобна тема - ако има и не съм видял -> my bad.. ;)

Публикувано

Има и телефони за тази работа.

Публикувано

Знам, звънях - написал съм, че е изключен.

Публикувано

Всички имаме нужда от почивка, когато си включи тел-а - ще ти върне обаждането, споко. Пиши ми лс какво точно те мъчи.

Публикувано

Може и аз да съм бил това момче, което е дошло, звъняло е и си е тръгнало. Останах доста разочарован, защото бих над 300 километра път, само за да мога да се срещна лично с г-н Йорданов и да оставя телефона си за ремонт при него - може би единствения човек в България, на който бих дал iPhone-a си за поправка.

Телефонът му беше включен, даваше сигнал "свободно", но никой не вдигна. Обаждането също не беше върнато.

Публикувано

Защо не си се разбрал предварително? Как може да тръгнеш от 300км без да знаеш какво ще стане...

Публикувано

@simbata, от Калифорния са доста повече километри бе ; )

Публикувано

Да не е от Калофер. Тия двата щата и аз ги бъркам...

Публикувано

Всеки човек има право да има дертове. От днес оставих едно момче да седи в сервиза и ще има човек постоянно.

Публикувано

@simbata Какъв ти е проблема на телефона ?

Публикувано

Не съм казвал нищо от сорта "що го няма трябва да е тааааам !!!". Просто питах. :) Щом има човек, ще намина утре да си сложа винчетата и да съм щастлив. :)

Публикувано

Значи утре пак 300 км ще биеш път... :) :) :D

Публикувано

Тоя с пътя не е Eureka!

Публикувано
Защо не си се разбрал предварително? Как може да тръгнеш от 300км без да знаеш какво ще стане...

Звънях преди две седмици да питам за работното време... :) Няма как да очаквам, че няма да има никого :)

@simbata Какъв ти е проблема на телефона ?

Слушалката ми не работи и трябва да говоря или със хендсфрий или на високоговорител, много гадно :D

Всеки човек има право да има дертове. От днес оставих едно момче да седи в сервиза и ще има човек постоянно.

Така е, пожелавам ти бързо оправяне на дертовете (не само, за да можем да си ползване ябълките) :)

Shaman, гр. Пловдив, област Cupertino ;)

Публикувано

Оправи си профила!

Публикувано
Оправи си профила!

Всеки има право да запази за себе си информация, която смята за конфиденциална или просто не иска да я прави публично достояние. Ако преценя, че по този начин вредя на някого, ще си редактирам профила.

Пешо, благодаря, но за съжаление не е нито един от тези проблеми :D Пробвал съм всичко описано в тази тема, говорителчето ми не работи от около година и половина... Предпочитам вместо аз да отварям iPhone-a, да го направи някой, който наистина разбира от работата си, а след дълго проучване се спрях на този сервиз :)

Публикувано

pe6o666... като сте модератори незначи, че сте и ясновидци! И вие сте хора както другите! Относно момчето, което банна аз го познавам, наистина ходи често до калифорния, защото има роднини там!

Публикувано

Razer, май и ти не си чел първата тема в "Правила" ? Мислиш ли, че тук е мястото за такъв коментар?

Публикувано

Razer, защо реши че аз съм го баннал?!?

И всъщност забележка ли ми правиш?!?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...