Viiipeer Публикувано Октомври 16, 2023 Публикувано Октомври 16, 2023 Здравейте колеги! Още не ми е съвсем ясна iOS, но на първо четене има ли начин без програми итн да се зададе да речем от jpeg свален от нета Wallpaper? И ако да, моля за стъпките. Благодаря! Цитирай
0 Русев Публикувано Октомври 16, 2023 Публикувано Октомври 16, 2023 Пробва ли през меню “Настройки” —> “Тапет”, на ингилизки “Settlings” —> “wallpaper”Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 ne4o Публикувано Октомври 16, 2023 Публикувано Октомври 16, 2023 Едва ли някой може да го обясни по-добре от Apple, че и на български.Аз поне намирам перфектни обяснения, на всички въпроси 😀 Например тук: https://support.apple.com/bg-bg/guide/iphone/iph3d267104/ios Цитирай
0 Viiipeer Публикувано Октомври 16, 2023 Автор Публикувано Октомври 16, 2023 преди 45 минути, Русев написа: Пробва ли през меню “Настройки” —> “Тапет”, на ингилизки “Settlings” —> “wallpaper” Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Да, разбира се от там ми дава стоковите, да си сложа снимка, което аз не искам. Никъде не видях да мога да сложа свален jpeg. Цитирай
0 Viiipeer Публикувано Октомври 16, 2023 Автор Публикувано Октомври 16, 2023 преди 41 минути, ne4o написа: Едва ли някой може да го обясни по-добре от Apple, че и на български.Аз поне намирам перфектни обяснения, на всички въпроси 😀 Например тук: https://support.apple.com/bg-bg/guide/iphone/iph3d267104/ios Link-a Не се отваря. Второ сигурен съм че не става без програма и разправии. Преди да пиша тук съм прочел официалната информация. Цитирай
0 Русев Публикувано Октомври 16, 2023 Публикувано Октомври 16, 2023 Е как стоковите, като отвориш и натиснеш на “добави нов тапет” след това горе в ляво имаш “снимки”Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Viiipeer Публикувано Октомври 16, 2023 Автор Публикувано Октомври 16, 2023 преди 48 минути, Русев написа: Е как стоковите, като отвориш и натиснеш на “добави нов тапет” след това горе в ляво имаш “снимки” Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Да, но свалих една от Gmail която си я свалих от пощата на телефона и телефона не я "вижда" дори като търся по наименование. Както и да е, ще видя какво мога да направя по въпроса. Вчера се научих как се светва рингтон, - какъвто аз искам custom, днес ще "боря" wallpaper-a Благодаря на всички! Поздрави! Цитирай
0 Grievous Публикувано Октомври 16, 2023 Публикувано Октомври 16, 2023 Вероятно не си дал пълен достъп до твоите снимки, затова не виждаш горе в ляво секцията снимки. 1 Цитирай
0 Viiipeer Публикувано Октомври 16, 2023 Автор Публикувано Октомври 16, 2023 (редактирано) С риск колеги да стана досаден, wallpaper-a не е снимка а е jpeg картинка, телефона ми дава достъп както е от шота, но така не ми върши работа, защото не ми е цел да слагам снимка правена с телефона P.S Май се досещам къде е ключа към бараката, може би трябва да конвертирам Jpeg --> HEIF. Редактирано Октомври 16, 2023 от Viiipeer Цитирай
0 Русев Публикувано Октомври 16, 2023 Публикувано Октомври 16, 2023 Колега, няма никакъв проблем с jpeg да стане тапет, сега пробвах с 2 бр. jpeg свалени от файса, виждат се точно от там където те насочваме, само трябва да са свалени в “camera roll”, да не ги запазваш във “files”? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Viiipeer Публикувано Октомври 16, 2023 Автор Публикувано Октомври 16, 2023 (редактирано) Получи се, колеги благодаря Ви много! Колегата @Grievous беше прав, явно телефона не беше дал достъп до Gmail да съхрани "видимо" картинката в галерията и сега всичко е топ! P.S. Да, изглежда е било запазено във files и не ги е виждал телефона, всичко точно! Редактирано Октомври 16, 2023 от Viiipeer Цитирай
Въпрос
Viiipeer
Здравейте колеги!
Още не ми е съвсем ясна iOS, но на първо четене има ли начин без програми итн да се зададе да речем от jpeg свален от нета Wallpaper?
И ако да, моля за стъпките.
Благодаря!
10 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.