Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Да напишем мнения за да насърчим или предпазим други хора…Реших да изкажа мнение за комплекс “Тракиец” до с. Житница за да може да се добие макар и бегла представа за ситуацията там. “Тракиец” е конна база , има хотел и спа център. В почивните дни е претъпкано от хора , през седмицата е спокойно.Положителното за мен е , че приемат домашни любимци, това е важно за мен защото не ходя никъде без кучето си. Персонала е супер ,мили и компетентни служители.
Хотела е с 4 звезди. Релакс и спа зоната е под всякаква критика , джакузитата са с мазнньоч, фитнес уредите захабени, ресторанта е със слаба кухня, малки порции и нямаше всичко от менюто. Стаята бе чиста и просторна , но имаше проблем с регулиране температурата на чилъра (от рецепцията казаха да го изключим, не сериозно е)Парка превъзходен, чист и с добри кътчета за почивка. Много ме впечатли конната база , открит и закрит манеж, урок по езда с инструктор на прилична цена. Външен басейн не коментирам защото не съм ползвал. Комплекса е ситуиран непосредствено до доста натоварено шосе, шумно е през деня. Базата разполага с голям паркинг. Близо е до гр.Пловдив, а това не е за пренебрегване. Бих го препоръчал на мои приятели.

Sent from my Айфон using Tapatalk

• Pe6o666 changed the title to Къде е удачно и къде не е добро място за почивка и релакс.
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой може ли да препоръча сносен хотел в Панагюрище където приемат и домашни любимци.

Публикувано

Twin House в с. Огняново  ...много приятни две къщи с общ двор с басейн. Ние също не ходим никъде без нашето куче и там нямаше никакви драми. 

Публикувано

Огняново не е ли Елин Пелин? Или е близо до Панагюрище? Трябва ми в Панагюрище.

Публикувано

За жалост когато кликна на линка Сафари изписва невалиден адрес. Пробвах от iPhone и от iPad, не стана. Мерси , че си направил опит да помогнеш.

Sent from my iPad 9 using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Хм, на мен направо ми отваря booking.com с филтър на места в Панагюрище, където пускат домашни любимци. Имат филтри с които можеш да намериш това което търсиш.

Редактирано от stangen
Публикувано

79e4c2686e3228d71ba580241a0d2f6c.jpg
Бачка линка

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Прав си , спрях ад блокера и Сафари отвори линка, мерси още веднъж.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...