Публикувано Октомври 28, 20232 гд Привет колеги, при изключен екран сложен на масата, как се настройва ако някой ми е писал на вайбър, месинджър или смс, при изключен екран в покой в черно, да се показват иконките на вайбър, месинджър или sms че ми е писал някой, без да се налага да чуквам всеки път по екрана за да видя дали имам известия? Редактирано Октомври 28, 20232 гд от Павел Василев
Публикувано Октомври 28, 20232 гд Автор Жалко, това ми беше много полезна функция от предишния ми смартфон при изключен звук, няма ли някакво външно приложение да се инсталира и да показва такива нотификации при изключен екран, приложението може и да е платено? Редактирано Октомври 28, 20232 гд от Павел Василев
Публикувано Октомври 28, 20232 гд Пробвай Always on display да включиш. Имаш и опция в настройките да ти мига светкавицата, ако имаш нотификации
Публикувано Октомври 28, 20232 гд Пробвай така: реално само час и нотификации ще са показват и няма да харчи за wallpaper.
Публикувано Октомври 28, 20232 гд Автор Благодаря, стана точно както исках, единствено намалих до максимум шрифта и дебелината на числата за часовника
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.