Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Може би ПРОБЛЕМ с Вайбър.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, не зная дали е от версията на IOS-a или до настройки, но супер много ме дразни , че от вайбър не получавам нотификация, ако съм "СКРИЛ" или спрял звука на даден чат. Има ли някой със " СКРИТ" или "БЕЗ ЗВУК"  чат, да каже как е е при него. При  мен щом включа сигнала към въпросния чат  моментално ме известява звуково и визуално иначе НЕ и не мога да разбера, че имам с-ние докато не отворя вайбъра или скрития чат.

П.С

Намерих му цаката.

Разрешавам звука, номер на икона, статус лентата на телефона, а от настройките от вайбър, задавам "без звук" и часовника и иконата и лентата се появява, че имам известие, което ме устройва напълно.Благодаря на отзовалите се!

Редактирано от simeonov_74

Публикувано

Аз нищо не разбрах. Хем си скрил и спрял звука на даден чат, хем искаш да те известява. [emoji15]
Аз ли изоставам щ'ото не ползвам вайбър, или...?

Публикувано
  • Автор

Сега го пробвах. Щом е пуснат звука ме известява включително и на екран и на часовника.Щом е спрян звука не изкача на екран въпреки, че е отметнато, даже и часовника не ми реагира за с-ние.

Другото което което ми направи впечатление е, че дори да скрия чата, пуснат ли му е звука ме известява, визуално звуково и на часовника, но спра ли звука на чата с даден човек, нито визуално на дисплея, нито часовника вибрира за с-ние.

С две думи на андроида щом му спра звука на вайбъра и да ми изкачат с-нията на екрана, часовника ми извибрира и аз разбирам, че имам с-ние. Но тук не става. По никакъв начин не мога да разбера имам ли с-ние докато не вляза в вайбър. Нито цифра с номер върху иконката, нито в "център за известия", нито в "лентата" се появява нещо да ни подскже, че имам с-ние.и това се получава, когато спра звука към даден чат.IMG_0043.thumb.png.7d6e1a160a1843a2149eff346b2e215e.pngТова са ми настройките на вайбъра. При тези настройки ако плъзгача за звука го изключа, би трябвало в " центъра за известия", "лентата ", "номер на иконка" и часовника да вибрира за с-ние, но щом спра звука  от плъзгача или на конкретен чат, всички други варианти, които съм изброил не работят.

Публикувано

Влизаш в настройките на чата и не му спираш известията, а когато му избереш къстъм звук само за този чат му даваш none/няма вместо Viber и си готов.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Включи известия на заключен екран и ще стане.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор
преди 12 часа, Русев написа:

Влизаш в настройките на чата и не му спираш известията, а когато му избереш къстъм звук само за този чат му даваш none/няма вместо Viber и си готов.

И този вариант пробвах, но не става. Щом спра звука откъдето и да е било,все едно съм изключил всичко и се чудя какво общо има това, че и часовника не ме известява за с-ние.

Публикувано
  • Автор
преди 6 часа, jh_ivanov написа:

Включи известия на заключен екран и ще стане.

Това исках да го избегна.

Публикувано
И този вариант пробвах, но не става. Щом спра звука откъдето и да е било,все едно съм изключил всичко и се чудя какво общо има това, че и часовника не ме известява за с-ние.

Влизаш само в съответния чат който искаш да мутнеш, и само на него му махаш звука, няма как да изчезне навсякъде.

Публикувано
  • Автор

Ще го пробвам пак, но снощи  мисшя, че и това правих. 

Искам нито да светва екрана, нито звук да има, но като получа с-ние да извибрира часовника или кати отворя телефона пине на иконката да имам номер, че съм получил.

Публикувано

Много искаш от вайбър.
😁😂

Публикувано
  • Автор

Е защо да е "МНОГО" и нека някой да ми обясни  защо след като всичко е включено за извесяване и спра звука на въпросният чат, изчезва абсолютно  всякакво визуално (номер на иконка, статус лента) известяване.

Публикувано

Ами нали затова му включваш mute. Да не те известява за нищо.И при мен е така.Като отворя Вайбър тогава се вижда че в мутнатия чат има ново съобщение. 

Публикувано

И при мен е така, но вънаги съм си мислел, че е нормално ако заглуша някой чат, да не ме известява за хилядите съобщения в него, все пак нали това е идеята на заглушаването. 

Публикувано
  • Автор

При андроида не беше така. Щом му спра звука, "номера на иконка" и статус лентата си имаше известие, НО БЕЗ ЗВУК, което мисля, че е нормално и ако не искам другите известявания ще ги спра отделно. Тук щом спреш звука всичко изчезва и ако е скрит и чата трябва специало да го отворя за да видя, че има. Тъпо са го измислили. Преди 4-5 месеца ползвах за около месец 14pro и мисля, че я нямах тази драма. Ако има някой с по стар IOS  от 17.1.1 нека сподели дали е така, защото вкъщи всички сме с 17.1.1 и не мога да направя сравнение.

Публикувано

Само звука съм спрял на този чат и си получавам всички известия,нещо при теб не е наред:
40ff120178c80db869ce8269710f6965.jpg

Публикувано
  • Автор
на 28.11.2023 г. в 19:27, pepo1919 написа:

Само звука съм спрял на този чат и си получавам всички известия,нещо при теб не е наред:
40ff120178c80db869ce8269710f6965.jpg

В скрииншота виждам, че не си изключил звука. Плъзгача мисля, че трябва да го дадеш надясно за да бъде спрян. Аз след 165433 теста, си реших проблема, като в самият чат на дадемия човек, не съм спрял звука, а за Звук му зададох "НЯМА"IMG_0050.thumb.png.501fb89e7ae1f8891f4195950cc38331.png

Публикувано

Нали каза,че си пробвал:
a3dcb0ce3052790cea6abfe29e83bf9d.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.